Shower make up! Το πιο sexy μακιγιάζ για ρεβεγιόν και πώς να το κάνεις!

Σε ακριβώς ένα 24ωρο από τώρα θα υποδεχτούμε την νέα χρονιά. Και λένε πως όπως σε βρίσκει η πρωτοχρονιά, λίγο- πολύ έτσι θα είναι και ο υπόλοιπος χρόνος σου (ασταθής θεωρία χωρίς πολλά- πολλά επιχειρήματα, αλλά… γιατί όχι;). Και αν διαλέγαμε να μας βρει κάπως η νέα χρονιά, αυτό το κάπως θα ήταν sexy και ελκυστικές! Και υπάρχει μια τέλεια τεχνική- tip για να το πετύχεις.

Την προσοχή σου! Λέγεται shower make up και είναι αυτό που εν ολίγοις κάνεις το μακιγιάζ σου κανονικά και μετά μπαίνεις για μπάνιο. Από τους υδρατμούς και την υγρασία, οι πόροι σου ανοίγουν, το make up σου “λιώνει” και αποκτάς το τέλειο smudged eye!

Το συγκεκριμένο make up tip το είχαμε ακούσει πρώτη- πρώτη φορά από την πρώην διευθύντρια της γαλλικής Vogue, Carine Roitfeld. Και όταν λέει κάτι η διευθύντρια της Vogue προφανώς και είναι νόμος!

Ωστόσο, καναδυό σημεία που πρέπει να προσέξεις αν αποφασίσεις να το δοκιμάσεις είναι να μην χρησιμοποιήσεις πούδρες αλλά να προτιμήσεις προϊόντα σε κρεμώδη υφή (σκέψου το: πούδρες+ υγρασία= εφέ κέικ) και να μην κάτσεις στο μπάνιο με τις ώρες για λούσιμο και ξύρισμα. Είναι κάτι που προφανώς θα πρέπει να έχεις φροντίσει να έχεις κάνει από πριν.

Happy, new, sexy year!


Read More

And More