Σκιές ματιών: Από το χρυσό και το γαλάζιο μέχρι το πράσινο αυτά είναι τα χρώματα που προτείνουν οι experts

Έχεις συνδέσει τις σκιές ματιών με το χειμωνιάτικο μακιγιάζ αλλά φέτος όλα αλλάζουν. It girls, celebrities και super models θέτουν νέους κανόνες απλώνοντας απίθανες αποχρώσεις που τονίζουν το βλέμμα αναβαθμίζοντας το look με ένα ξεχωριστό, δροσερό και σέξι ταυτόχρονα τρόπο.

Από το γαλάζιο μέχρι το χρυσό και το nude είναι όλες τους υπέροχες και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις τους πιο σοφιστικέ τρόπους να τις συνδυάσεις τόσο στις πρωινές όσο και βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. 

Instagram: @haileybieber

To απόλυτο beauty icon με 80’s διάθεση απλώνει στο κινητό βλέφαρο την εμβληματική γαλάζια σκιά. Τα ζυγωματικά είναι super τονισμένα τόσο με ροζ blush όσο και με γενναίες δόσεις highlighter ενώ τα χείλη είναι ζουμερά αλλά χωρίς υπερβολές. 

Mono Couleur Couture High-Color Eyeshadow, Dior Gris

Instagram: @namvo

Το φετινό καλοκαίρι το glitter επιτρέπεται και η χρυσή σκιά παίρνει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. Την εφαρμόζεις ανεπιτήδευτα τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Μην το παρακάνεις, διακριτικά και classy. Μπορείς να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο eye make up look ακόμη και το πρωί. Ολοκληρώνει το μακιγιάζ με ενυδατικό lip blam στα χείλη και shimmer blush σε μορφή στικ στα ζυγωματικά. 

NYX Professional Makeup Prismatic Eyeshadow, Glided

Erre Due Sati Eye shadow 317 Dive in Love

Ματ τιρκουάζ σκιά και smoky eyes. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε στα fashion shows της σεζόν. Μία απόχρωση που ταιριάζει σε όλα τα χρώματα ματιών και τόνους επιδερμίδας. Μην ξεχάσεις να απλώσεις δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα που θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση. 

Instagram: @anouchagauthier

Κι αν παραμένεις πιστή στο no make up makeup μια μικρή πινελιά με shimmer σκιά στο εσωτερικό των ματιών είναι αρκετή για να χαρίσει μοναδική λάμψη στο βλέμμα. Είναι το μικρό μυστικό των experts που προτείνουν τις ημέρες που έχεις κουρασμένη όψη. 

Chanel Ombre Premiere Laque Longwear Liquid Eyeshadow, 22 Rayon 

Instagram: @andreatakagi

Τολμηρό πράσινο και εξεζητημένο winged liner. Επιλέγεις την πιο έντονη απόχρωση και δημιουργείς το πιο εντυπωσιακό smoky με ένταση στην εξωτερική γωνία. Μια πιο φωτεινή απόχρωση είναι ιδανική για την εσωτερική. Το δέρμα παραμένει λαμπερό όπως και τα χείλη επίσης. 

Natasha Denona Yucca Eye Shadows Palette

 

 

 

Read More

And More