Σκιές ματιών: Οι 5 αποχρώσεις που θα χρειαστείς από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο

Οι σκιές ματιών είναι και πάλι εδώ. Είδαμε τις ωραιότερες αποχρώσεις στα fashion shows της σεζόν ενώ οι celebrities τις υιοθέτησε στις red carpet εμφανίσεις τους. Από το ροδακινί, που είναι το χρώμα της χρονιάς μέχρι το μπλε που αγαπάμε πολύ εμείς εδώ στη Μεσόγειο και το γήινο καφέ με λαμπερό φινίρισμα είναι όλες τους υπέροχες. 

Οι αγαπημένες μας stars, στις τελευταίες τους εμφανίσεις, υπενθυμίζουν ότι η σκιά αντικαθιστά το eyeliner τη φετινή σεζόν και μπορείς να δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να είσαι expert για να την εφαρμόσεις. Όσο πιο ανεπιτήδευτα τόσο το καλύτερο. Κι επειδή είμαι σίγουρη ότι είσαι καλεσμένη σε γάμους, parties και βαφτίσεις στην πόλη αλλά και σε νησιά θα χρειαστεί να αποκτήσει τη σκιά που σου ταιριάζει. 

Στη συνέχεια θα δεις τις 5 αποχρώσεις που φόρεσαν οι celebrities και προτείνουν οι make up artists ώστε να αποκτήσεις εκείνη που σου ταιριάζει. 

Reuters

H Jennifer Lopez στο Met Gala έκανε την έκπληξη αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις αγαπημένες της γήινες αποχρώσεις για χάρη της υπέροχης sunset eyeshadow. Για την ακρίβεια, έχει τον τόνο του ηλιοβασιλέματος με glitter στη σύνθεση της που ταιριάζει πολύ στα καστανά μάτια και χαρίζει ένα απόκοσμο και άκρως γοητευτικό εφέ. 

Splash

Diane Kruger: Η εμφάνιση της στις Κάννες έγινε viral και το make up look της είναι απλά υπέροχο με τη μπλε σκιά να είναι απόλυτα matchy με τη λαμπερή δημιουργία του Atelier Versace. Πρόκειται για μια γαλάζια απόχρωση με shimmer που η προσωπική της make up artist Mary Wiles άπλωσε τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο. Προκειμένου να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα έκανε περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, μια 90’s τάση που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

@hungvanngo

Μια χάλκινη σκιά άπλωσε ο Hung Vanngo στα βλέφαρα της Selena Gomez που δημιουργεί υπέροχη αντίθεση με το κόκκινο χρώμα στα χείλη της. Είναι η απόχρωση που ταιριάζει τόσο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες όσο και στις σκούρες ή ηλιοκαμένες. 

@georgieeisdell 

White Shimmer: Η Anya Taylor-Joy τη συνδύασε με την copper αλλά δείχνει υπέροχη αν την απλώσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο ειδικά στις βραδινές, επίσημες εμφανίσεις. 

@beau_nelson

Το καφέ χρώμα του φθινοπώρου συνεχίζει να είναι trend και το καλοκαίρι. Όσο πιο γλυκιά η απόχρωση τόσο πιο γοητευτική και η Nicole Richie σου δείχνει τον τρόπο.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164