Συλλεκτικές παλέτες σκιών: 6 για να επιλέξεις εκείνη που θα αποκτήσεις πριν τα Χριστούγεννα

Κάθε Χριστούγεννα τα αγαπημένα μας beauty brands δημιουργούν limited edition προϊόντα που είναι μικρά κοσμήματα. Κι αν πρέπει να επιλέξω ένα μόνο που θέλω να βρεθεί στο νεσεσέρ μου τις επόμενες ημέρες αυτό είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, μια παλέτα σκιών

Η συσκευασία είναι απλά απίθανη. Μέσα κρύβονται αποχρώσεις με ματ και λαμπερό φινίρισμα που θα χρησιμοποιήσεις τόσο στις γιορτινές εμφανίσεις όσο και το πρωί στο γραφείο. 

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένες μου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βιαστείς μιας και εξαντλούνται θεαματικά γρήγορα. 

 

Dior Diorshow 5 Couleurs Limited Edition, 043 Night Walk: Οι αποχρώσεις είναι εμπνευσμένες από τις βραδινές βόλτες στον κήπο Tuileries, στο Παρίσι, τον αγαπημένο του Monsieur Dior. Το μοτίβο στις σκιές θυμίζει την αρχιτεκτονική του. 

YSL Couture Mini Clutch: Πολύτιμη όσο ποτέ, η παλέτα #910 Trocadero Night επιστρέφει με Holiday εμφάνιση, διακοσμημένη με το λαμπερό λευκό – χρυσό μοτίβο της συλλογής. Μέσα της κρύβει 4 αστραφτερές αποχρώσεις ματιών, τις οποίες διακοσμούν η
C1 – Internal use χαρακτηριστική ανάγλυφη νιφάδα χιονιού YSL Beauty και το λογότυπο Cassandre, προσκαλώντας σε να αφεθείς στη μαγεία του πάγου.

Laura Mercier Starlight Dreams Eyeshadow Palette: Εννιά νέες, συλλεκτικές αποχρώσεις, ιδανικές για να δημιουργήσεις τα αγαπημένα  σου looks. Με μια γκάμα από δαμασκηνί, taupe και χρυσές αποχρώσεις, αυτή η παλέτα σκιών είναι ιδανική για να δημιουργήσετε το γιορτινό look των ονείρων σας.

byredo Eyeshadow 5 Colours: Εμπνευσμένη από πλούσια σε μέταλλα εδάφη επεκτείνει τα όρια του πιθανού μέσα από τη φαντασία. Ψηλαφώντας τη γη αλλά και αγγίζοντας τον ουρανό την ίδια στιγμή, ένας αντικατοπτρισμός από ανοιχτά μπλε, καφέ γκρι και βαθύ καφέ της τερακότας, έρχεται λουσμένος στο φως του χρυσού μπεζ και του μεταλλικού ανθρακί. Φτιαγμένη για ενστικτώδη εφαρμογή, η κρεμώδης υφή τους χαρίζει χρώμα υψηλής απόδοσης με ένα μόλις πέρασμα, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε απαλές ματ και γυαλιστερές υφές που μπορούν να φορεθούν η μία πάνω στην άλλη, να μπλενταριστούν και να ισορροπήσουν μεταξύ τους.

Bobbi Brown Disco Drama Eye Shadow Palette Set: Περιλαμβάνει μία παλέτα με 5 ματ σκιές σε κλασικές ουδέτερες και ροζέ αποχρώσεις και συνδυάζεται με το απόλυτο Perfectly Defined Gel Eyeliner για να δημιουργήσεις τα πιο τολμηρά looks για τις γιορτινές περιστάσεις. 

 

Too Faced Let it Snow Globe – Eyeshadow Palette Set: Tρεις παλέτες για το πρόσωπο και τα μάτια με θέμα εμπνευσμένο από τις χιονόμπαλες και αρώματα που θυμίζουν τις αγαπημένες σας γιορτινές λιχουδιές!

Read More

And More