Τα 10 καλύτερα make up και μαλλιά της εβδομάδας!

Είναι παράδοση πια κάθε τέλος της εβδομάδας να συγκεντρώνουμε τα καλύτερα beauty looks της εβδομάδας που πέρασε και να ψηφίζουμε το αγαπημένο μας! Και ούτε σήμερα θα ξεφύγουμε από αυτή την beauty συνήθεια, όχι μόνο για την χαρά του voting αλλά και για να πάρουμε ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας και τι μακιγιάζ θα κάνουμε τις επόμενες μέρες. Κι εχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα μπροστά μας!

Jennifer Lawrence

/

Από τότε που έκοψε τα μαλλιά της, η Jennifer Lawrence κεντρίζει τα φλας των φωτογράφων. Εδώ την βλέπουμε με sleek χτένισμα, smokey μάτια με glossy σκιές και ένα απαλό κραγιόν.

Kate Bosworth

/

Η πλάγια χαμηλή κοτσίδα της Kate Bosworth μας αρέσει πολύ. Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η star έχει επιλέξει να τονίζει χείλη με ματ κραγιόν και βλεφαρίδες με μάσκαρα για όγκο. Πολύ έξυπνη η επιλογή του ρούχου! Τα στρας δημιουργούν φως στο πρόσωπό της και την κάνουν να δείχνει πιο λαμπερή!

Arizona Muse

/

Το top model κάνει πάντα πολύ κομψές επιλογές. Εδώ έχει σετάρει το κραγιόν της με το φόρεμά της ενώ οι χαλαροί κυματισμοί στο μακρύ καρέ της μας αρέσουν πολύ!

Bella Throne

/

Η γλυκιά Bella Throne με ένα πολύ ωραίο, χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά με πλεξίδα ψαροκόκαλο περιμετρικά του κεφαλιού και αφέλειες. Το μακιγιάζ της, επίσης, μας αρέσει πολύ! Έχει δώσει πολύ βάση στην υγιή και φροντισμένη επιδερμίδα με γενναίες δόσεις ρουζ στα μάγουλα.

Victoria Beckham

/

Η posh Vctoria έκανε το αγαπημένο της μουντζουρωμένο smokey (η τάση φέτος πήρε και το όνομα after sex make up κι εδώ σου έχουμε δείξει πώς να την υιοθετήσεις) ενώ τα μαλλιά της είναι υγιή και λαμπερά όλα τακτοποιημένα από τη μια μεριά.

Olivia Palermo

/

Η Olivia Palermo αγαπά τα απαλά μακιγιάζ και τις ρομαντικές πλεξίδες. Εδώ την βλέπουμε με milk maid braids. Κάνε κλικ εδώ για να δεις πώς θα τις κάνεις κι εσύ!

Jena Malone

/

Η τολμηρή Jena Malone με fling eyeliner, κόκκινα χείλη και messy hair που σε μια πρώτη ανάγνωση μοιάζει να ακολουθούν την γραμμή του eyeliner!

Miranda Kerr

/

Η Miranda Kerr έχει πιασμένα τα μαλλιά της top coat κι έχει επενδύσει στις τριανταφυλλί ρομαντικές αποχρώσεις στο μακιγιάζ της, ακόμη και για την ρίζα του κάτω βλεφάρου.

Florence Welch

Η Florence Welch είναι fashion icon κι έχει πάντα signature μακιγιάζ και μαλλιά από τα οποία δεν ξεφεύγει σχεδόν ποτέ. Κι εδώ, λοιπόν, την βλέπουμε με πλεξίδα- στεφάνι κι ένα ματ σχεδόν καφέ κραγιόν στα χείλη.

Eva Longoria

Η Eva Longoria δεν αποχωρίζεται ποτέ τις ψεύτικες βλεφαρίδες της και το smokey eye. Εδώ το έχει συνδυάσει με ένα sleek ισπανικό σινιόν το οποίο σου δείχνουμε εδώ πώς να κάνεις!

Read More

And More