Τα 10 καλύτερα μακιγιάζ και μαλλιά που μπορεί να έχασες από το front row της Νέας Υόρκης!

Τις προηγούμενες μέρες τα φώτα ήταν στραμμένα στην Νέα Υόρκη αφού εκεί γίνονταν το New York Fashion Week. Πιο συγκεκριμένα: το ενδιαφέρον του κόσμου της ομορφιάς ήταν επικεντρωμένο στα backstage όπου makeup artists και hair stylists μας έδειχναν για πρώτη- πρώτη φορά τι είχαν στο μυαλό τους και μας σύστηναν στα hot και τα not της επόμενης σεζόν. Αφού μάθαμε, λοιπόν, ότι τα 90’s είναιαιο κι επίσημα του huge hair trend και ότι το millennial pink είναι πλέον ξεπερασμένο, ήρθε η ώρα να περάσουμε από τα παρασκήνια στις πρώτες σειρές για περισσότερη έμπνευση.

Στις πρώτες σειρές, λοιπόν, κάθισαν μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο οι οποίες μας έδωσαν μπόλικη έμπνευση για το πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας και τι μακιγιάζ θα κάνουμε. Ή, σωστότερα: πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας και πώς θα βαφτούμε περισσότερο θηλυκά και λιγότερο εκκεντρικά. Από το matchy- matchy look της Zendaya μέχρι τα ombre μοβ χείλη της Jourdan Dunn, παρακάτω μερικά τέλεια beauty looks που θα θέλεις σίγουρα να αντιγράψεις!

Zendaya

H Zendaya είναι αγαπημένο μας beauty κορίτσι και κάθε φορά φροντίζει να μας επιβεβαιώνει τους λόγους. Εδώ μας θυμίζει πόσο γοητευτικός είναι ο συνδυασμός κόκκινα χείλη και πλούσια φρύδια, ανοδικά χτενισμένα. Bonus: το να σετάρεις το χρώμα των χειλιών σου με τα ρούχα σου και αυτό το wet look με την χωρίστρα που γίνεται πάνω σε φυσικά, σγουρά μαλλιά.

Jourdan Dunn

Αν έπρεπε να ψηφίσω το αγαπημένο μου beauty look από τις first rows, αυτό θα ήταν της Jourdan Dunn. Εδώ βλέπουμε το matchy- matchy στην πιο πετυχημένη του λογική αφού συνδυάζει αποχρώσεις της λεβάντας στο top, τα γυαλιά και τα χείλη τα οποία έχουν μια ombre αίσθηση και σετάρονται με τραβηγμένη γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου.

Julianne Moore

H Julianne Moore με fresh & messy beauty look. Έπιασε τα μαλλιά της ένα χαμηλό ponytail, άφησε τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό της και έδωσε έμφαση στην υγεία του προσώπου της με γενναίες δόσεις ρουζ σε ροζ χρώμα και κρεμώδη υφή.

Maggie Q

To hun είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αποδείξεις ότι έχεις κάνει κάτι με τα μαλλιά σου χωρίς να έχεις κάνει τίποτα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρόκειται για ένα hairstyling που αν επιχειρήσεις να το κάνεις με επιτηδευμένο τρόπο δεν θα βγει ωραίο. Μας αρέσει πολύ όπως το είδαμε εδώ στην Maggie Q και ειδικά όπως το σέταρε με bronzing επιδερμίδα και πορτοκαλοκόκκινα χείλη.

Olivia Palermo

Blunt cut με κυματισμούς και χρυσή σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού. Αν πρόκειται να φορέσεις αντίστοιχη σκιά στα μάτια σου, δώσε βάθος στο βλέμμα σου με γενναίες στρώσεις μάσκαρα. Και φυσικά, μην υποτιμάς την δύναμη του highlighter!

Selena Gomez

Η Selena Gomez παρακολούθησε το show του οίκου Coach με ένα ολοκαίνουργιο beauty look. Αντί για το ξανθλό καρέ στο οποίο μας είχε συνηθίσει τεευταία, έβαλε μακριά extensions και είχε και curtain bangs.

Margot Robbie

Στην επόμενη έξοδό σου μπορεί να είσαι πολύ πιο sexy και θα το οφείλεις στην Margot Robbie και αυτό το τέλειο beauty look που στηρίζεται στον συνδυασμό του σινιόν με ένα τέλειο smudged smokey.

Millie Bobby Brown

H Millie Bobby Brown έκανε στα μάτια της ένα γκρι smokey με τελίτσες (μάλλον επρόκειτο για στάμπα) κοντά στο κινητό βλέφαρο, έβαλε ένα ροζ ρουζ που ταίριαζε τέλεια με την ηλικία της, ακριβώς όπως και το διάφανο lipgloss στα χείλη της. Να σου θυμίσω ότι είναι μόλις 13!

Blake Lively

Επένδυσε στις έντονες βλεφαρίδες, τοποθέτησε τα μαλλιά σου όλα από τη μια μεριά και θα έχεις κοπιάρει σε σημαντικό ποσοστό το look της Blake Lively.

Emily Blunt

Αγαπημένος beauty συνδυασμός: τα ξανθά μαλλιά με τα σκούρα φρύδια και αυτό το candy pink χρώμα στα χείλη που μοιάζει ακόμη πιο έντονο χάρη στο top.

Read More

And More