Τα 4 καλύτερα μακιγιάζ της εβδομάδας και με ποια προϊόντα- κλειδιά θα τα πετύχεις!

Ήταν η εβδομάδα με τα πιο statement μακιγιάζ. Aka τα μακιγιάζ που ξέφυγαν από την λογική “λίγη καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο και ένα αδιάφορο κραγιόν”! Ποιες, όμως, μας… πήραν τα μυαλά με το make up τους και γιατί; Δες παρακάτω αυτά που ξεχωρίσαμε και τα προϊόντα- κλειδιά που θα σου εξασφαλίσουν το ίδιο αποτέλεσμα!

Τα τιρκουάζ μάτια της Jessica Biel

Ελάχιστες από εμάς θα τολμούσαν να βάλουν τιρκουάζ σκιά στην ρίζα του κάτω βλεφάρου, ειδικά τον Χειμώνα. Μέχρι που η Jessica Biel εμφανίστηκε έτσι σε κάλεσμα της Tilda Swinton στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης για να μας αποδείξει ότι το τιρκουάζ και χειμερινό μπορεί να δείξει αλλά και να αναδείξει κάθε χρώμα ματιών.
Το προϊόν- κλειδί: Η μονή σκιά ματιών, απόχρωσης Tree 77C της Beauty is Life (μπορείς να την αγοράσεις εδώ). Άπλωσέ την με ένα πινελάκι το οποίο θα τοποθετήσεις κάθετα πολύ κοντά στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορείς να το βρέξεις.

Το smudged μολύβι της Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker είναι η βασίλισσα της smudging τεχνικής, δηλαδή του ωραία σβησμένου μολυβιού και ήταν η επιλογή που έκανε στην πρεμιέρα του City.Ballet. Αυτό το μακιγιάζ ταιριάζει απόλυτα στην punk διάθεση που επικρατεί φέτος και ενώ αναδεικνύει κάθε χρώμα ματιού, αν έχεις πράσινα ή μπλε μάτια αυτό το μακιγιάζ θα απογειώσει το χρώμα τους!
Το προϊόν- κλειδί: Το Eye Line της MeMeMe (μπορείς να το αγοράσεις εδώ). Σχημάτισε ένα πρόχειρο περίγραμμα γύρω από τα μάτια σου χωρίς να σε ενδιαφέρει να κάνεις απόλυτη ευθεία, γέμισε και το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου κι έπειτα σβήσε με μια μπατονέτα ή με ένα λεπτό πλακέ πινελάκι.

Η λαμπερή και φυσική επιδερμίδα της Gisele

Όταν βγαίνω τα βράδια έχω πάντα την εξής εμμονή (για λόγους επαγγελματικής εμμονής, μάλλον): παρατηρώ τα μακιγιάζ γύρω μου. Και έχω εκείνη την ακαταμάχητη επιθυμία να πιάσω κάποια κορίτσια, να τα ταρακουνήσω από τους ώμους και να τους πω: “Μα γιατί τόσο make up;”. Και το καλύτερο παράδειγμα ποσότητας make up είναι αυτό εδώ της Gisele στα Innovation of The Year Awards, η οποία δεν πρέπει να φοράει καν make up, αλλά ενυδατική με χρώμα (ή BB, δεν παίρνω όρκο!) και λάμψεις στα ζυγωματικά.
Το προϊόν- κλειδί: Η πούδρα λάμψης Mary-Lou Manizer luminizer της The Balm (μπορείς να το αγοράσεις εδώ). Με ένα πινέλο του ρουζ πέρασε ψηλά τα ζυγωματικά σου και να φοράς βαθύ ντεκολτέ κάνε το ίδιο και στο μπούστο σου, αποφεύγοντας, όμως, τις υπερβολές στην ποσότητα.

Το berry κραγιόν της Selena Gomez



Τα berry lips είναι ο μεγάλος νικητής της σεζόν οπότε δεν θα μπορούσε να περάσει η εβδομάδα χωρίς να δούμε το berry κραγιόν, στην προκειμένη τέλεια φορεμένο από την Selena Gomez σε party του Flaunt Magazine.
Το προϊόν κλειδί: Το κραγιόν no5 Aubergine της Beauty is Life (μπορείς να το αγοράσεις εδώ). Συνδύασέ το με γενναίες στρώσεις μάσκαρα και λάμψεις σε ζυγωματικά και μάτια. Κι εδώ μπορείς να βρεις το τέλειο tip για να μην λερώσεις τα χείλη σου με κραγιόν!

Read More

And More