Τα 6 καλοκαιρινά make up looks που θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες

Το καλοκαιρινό μακιγιάζ φέτος κρύβει εκπλήξεις. Και πιο συγκεκριμένα οι τάσεις που προτείνουν οι experts αλλά και τα looks που έχουν ήδη υιοθετήσει it girls και celebrities. To κόκκινο κραγιόν είναι η μεγάλη έκπληξη, το bronze παραμένει σταθερή αξία, το Barbiecore συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο στις πιο λαμπερές του εκδοχές ενώ το μονοχρωματικό είναι το πιο εύκολο, σοφιστικέ και αγαπημένο όλων. Last but not least, το modern grunge make up look κάνει την εμφάνιση του και απευθύνεται στις τολμηρές. 

Στη συνέχεια θα δεις τις τάσεις που θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις αν έχεις τα κατάλληλα προϊόντα. Εκείνα που θα σε βοηθήσουν να τα αντιγράψεις. 

Instagram: @nikki_makeup

Κόκκινο κραγιόν: Κλασικό, σέξι και τέλειο ακόμη κι όταν η επιδερμίδα είναι ηλιοκαμένη. Το περίγραμμα στην ίδια ακριβώς απόχρωση επιβάλλεται. Θα το συνδυάσεις με γενναίες δόσεις highlighter στα ζυγωματικά και nude σκιά στα μάτια, αποκλειστικά και μόνο σε κρεμώδη μορφή. Το twist που κάνει τη διαφορά είναι μια λεπτή γραμμή στο κινητό βλέφαρο με μολύβι σε χρυσή απόχρωση. Η τελική πινελιά ανήκει στη μάσκαρα.  

Instagram: @namvo

Soft Glam: Στο συγκεκριμένο look πρωταγωνιστής είναι η επιδερμίδα που είναι άψογη και με φυσική λάμψη. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς ένα ανάλαφρο φον ντε τεν, setting powder και κονσίλερ που θα σε βοηθήσει να καλύψει τις ατέλειες. Τονίζεις τα μάτια με shimmer σκιά στην εσωτερική γωνία, λευκό και καφέ μολύβι στο εσωτερικό και εξωτερικό αντίστοιχα του κάτω βλεφάρου. Στα χείλη μικρή ποσότητα ενός δροσερού lip gloss είναι αρκετή. Τα φρύδια έχουν τέλειο σχήμα και χρώμα και τα ζυγωματικά την απόλυτη ροδακινί απόχρωση.     

Instagram: @namvo

Μονοχρωματικό: Μια sunset απόχρωση απλώνεται σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά χαρίζοντας την τέλεια όψη στο πρόσωπο. Είναι ιδανική για το μαυρισμένο δέρμα. Ένα μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Μην ξεχνάς ότι το highlighter ταιριάζει πολύ με τη συγκεκριμένη απόχρωση αλλά και την καλοκαιρινή διάθεση. Μην το φοβηθείς. 

Instagram: @walker_ash

Barbiecore στη πιο λαμπερή του μορφή: Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και έχουμε δει ήδη τις πιο εξεζητημένες εκδοχές του. Το glitter και το shimmer δεν θα μπορούσαν να λείψουν κι αν είσαι λάτρης της λάμψης το φετινό καλοκαίρι επιτρέπεται να το απλώσεις άφοβα αρκεί η βάση να είναι ροζ.   

Instagram: @andreatakagi

Modern Grunge: Το smoky eyes αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον μιας και δημιουργείται με copper ή ακόμη και πορτοκαλί απόχρωση με λαμπερή υφή. Συνδυάζεται με έντονο κόκκινο κραγιόν με vinyl φινίρισμα σε ένα δραματικό αλλά όχι “σκοτεινό” look.   

Instagram: @chloelecareux

Bronzer: Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μιας και είναι εκείνο που τονίζει το μαύρισμα με τον πιο γοητευτικό τρόπο. Η πούδρα απλώνεται σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Τα χείλη μένουν nude,  τα ζυγωματικά τονίζονται πολύ και στα μάτια, μια σκιά σε απαλή γκρι απόχρωση θα απογειώσει το look. 

 

 

Read More

And More