Τα 6 μαγικά προϊόντα που πρέπει να έχεις στην παραλία για να είσαι κούκλα!

Το μακιγιάζ στην παραλία δεν μας αρέσει! Και το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία με make up, concealer, πούδρα και δέκα ακόμη στρώματα πάνω σου. Όμως, έχουμε, εκείνα τα έξι μαγικά προϊόντα που θα σε κάνουν να δείχνεις κούκλα και χωρίς υπερβολές στο make up! Αν, λοιπόν, πας σήμερα παραλία (και στο εξής, φυσικά!) να τι πρέπει να βάλεις μέσα!

1. Spray προσώπου με βιταμίνη Ε, The Body Shop. Ένα αναζωογονητικό face mist που απομακρύνει τον ιδρώτα και δημιουργεί μια ομοιόμορφη και λαμπερή όψη στο πρόσωπο. Έχε το stand by και ψεκάσου με κάθε ευκαιρία και φυσικά μετά από κάθε βουτιά σου στην θάλασσα!

2. Blotting papers Japonesque, €12.00. Ειδικά σχεδιασμένα χαρτάκια που απορροφούν την λιπαρότητα από το πρόσωπο. Αν νιώθεις, λοιπόν, ότι η BB cream που έβαλες έχει αρχίσει να τρέχει βγάλε απλώς ένα τέτοιο χαρτάκι από το νεσεσέρ σου και ταμπόναρε την επιδερμίδα σου.
Μπορείς να τα παραγγείλεις εδώ.

3. Instant Smooth Compact Highlighter – Bronze 02, Clarins. Αν είναι οι πρώτες σου μέρες στην παραλία ή αν θέλεις ένα extra bronze αποτέλεσμα, έχε πάντα στο νεσεσέρ σου ένα bronzer σε compact μορφή ώστε να μπορείς να το απλώνεις με τα δάχτυλά σου. Αλλά προσοχή: μην το παρακάνεις με την ποσότητα! Κι ένα trick ακόμη: αφού το απλώσεις τσίμπησε και τα μάγουλά σου. Θα προκληθεί υπεραιμία που θα έχει σαν αποτέλεσμα αυτό το τέλειο αναψοκοκκίνισμα.

4. Garnier Ambre Solaire BB Cream, €9.99. Αν θέλεις μια πολύ ελαφριά κάλυψη και αντηλιακή προστασία δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν να επενδύσεις από μια BB! Θα σου προσφέρει και τα δύο παραπάνω με το… παραπάνω!

5. Μάσκαρα Inimitable Waterproof no 57, Blue Note, Chanel, €36.90.
Όσες δεν είναι ευλογημένες με μεγάλες και μακριές βλεφαρίδες, μπορούν να επενδύσουν σε μια αδιάβροχη μάσκαρα! Και αν είσαι και τολμηρή μπορείς να επενδύσεις σε μια μάσκαρα με χρώμα όπως αυτή η cobalt blue!

6. Lip gloss mango, Hawaiian Tropic. Αυτή η ελαφριά γυαλάδα στα χείλη είναι πολύ sexy! Ειδικά, αν το προϊόν που έχεις επιλέξει συνδυάζει και αντηλιακή προστασία δεν έχεις κανέναν λόγο να μην το φορά συνεχώς κάτω από τον καυτό ήλιο!

Read More

And More