Τα 6 ωραιότερα make up looks για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου  

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Ναι, έχει 10 περίπου ημέρες περιθώριο για να οργανώσεις τη ρομαντική βραδιά αλλά και να αποφασίσεις το beauty look που θα υιοθετήσεις. 

Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι όσον αφορά στο μακιγιάζ όλα επιτρέπονται. Από το minimal chic μέχρι το dramatic αλλά και glam. Εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη διάθεσή σου. Κι εγώ είμαι εδώ με τις 6 ωραιότερες προτάσεις μία (τουλάχιστον) από τις οποίες είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allan Avendaño (@allanface)

Χρυσό: Η Joey King είναι το inspo και αν είσαι έτοιμη για μια glam βραδιά είναι η τέλεια ιδέα. Ιριδισμοί στα βλέφαρα, άψογο βελούδινο φινίρισμα στην επιδερμίδα, ένταση στα ζυγωματικά και ουδέτερη, ματ απόχρωση στα χείλη. Το wet look στα μαλλιά ταιριάζει πολύ στο συγκεκριμένο make up look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Dramatic smoky eye: Είναι σέξι και σοφιστικέ ταυτόχρονα. Και μεταξύ μας, πρόκειται για το μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες. Η λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξεις και να υιοθετήσεις είναι το περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και τα 90’s lips. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Babsky Makeup Artist (@babskymakeup)

Vampy Lips: Είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του χειμώνα. Η πιο σκοτεινή απόχρωση στα χείλη που θυμίζει γαλλικό κρασί χαρίζει γοητευτική όψη σε ολόκληρο το πρόσωπο. Θα τη συνδυάσεις με δύο στρώσεις μαύρη μάσκαρα, σμιλευμένα ζυγωματικά και βελούδινη υφή στο δέρμα.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Doll Eyes: Κάνε το όπως η Lucy Boynton. Είναι ρομαντικό και μοντέρνο. Οι βλεφαρίδες πρωταγωνιστούν χάρη στο μήκος και τον όγκο που κάνουν το βλέμμα “κουκλίστικο”. Ζυγωματικά και χείλη είναι ροζ και δροσερά ενώ το μαύρο μολύβι στα μάτια προσφέρει μια γοητευτική πινελιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avia Solomon (@vivis_makeup)

Hot Red: Το απόλυτο χρώμα για τη συγκεκριμένη βραδιά. Η Selena Gomez το έχει χρησιμοποιήσει σε μάτια και χείλη υιοθετώντας ένα total red hot make up look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@glencocoforhair)

Glam & Rock: Κι αν πάλι έχεις άγριες διαθέσεις θα ακολουθήσεις την Sydney Sweeney. Τα χείλη της είναι nude, λαμπερά και άψογα και το βλέμμα glam-rock χάρη στο συγκλονιστικό smoky eye με μαύρο eyeliner που δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τα μπλε μάτια της. 

Read More

And More