Τα αγαπημένα προϊόντα των celebrity make up artists για look που παραμένει στη θέση του για ώρες

Είμαι σίγουρη πως ακολουθείς τους διασημότερους make up artists στο Instagram. Εκείνους που δημιουργούν ασύλληπτα looks στις stars στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Είναι πάντα στο πλάι τους μιας και γνωρίζουν πως κάθε μακιγιάζ θα σχολιαστεί και πιθανότατα θα αναδειχθεί σε τάση. Ευτυχώς, για όλες μας, αποκαλύπτουν μικρά ή μεγαλύτερα μυστικά τους αλλά και τα προϊόντα που υπάρχουν στο μαγικό τους νεσεσέρ.  Αλλά και τα προϊόντα-κλειδιά, εκείνα δηλαδή που τους βοηθούν να χαρίσουν ακόμη μεγαλύτερη λάμψη και κυρίως διάρκεια αφού οι celebrities πρέπει να είναι άψογες και το μακιγιάζ τους να παραμένει στη θέση του για ώρες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Αν είσαι beauty addict και κυρίως make up addict ίσως έχεις αποκτήσει ήδη κάποιο ή κάποια από τα συγκεκριμένα προϊόντα. Διαφορετικά πρέπει να το κάνεις asap. Ποια ακριβώς είναι; Δες στη συνέχεια. 

Primer: Έχω αναφερθεί αρκετές φορές στη φόρμουλα που επιβάλλεται να απλώνεις αμέσως μετά την ενυδατική σου κρέμα και πριν από το φον ντε τεν. Είναι εκείνη που προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τα προϊόντα μακιγιάζ και κυρίως τη βάση. Μόνο με το primer μπορείς να μείνεις ήσυχη πως δεν πρόκειται να εξαφανιστεί το blush αλλά και η άψογη όψη που έχεις δημιουργήσει. Παράλληλά, οι make up artists επιμένουν πως καλό είναι να υπάρχει στο νεσεσέρ σου και primer ματιών ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από λιπαρότητα στα βλέφαρα και αγαπάς τις σκιές. Πρόκειται για τη βάση που απλώνεις πριν ξεκινήσεις το eye make up look.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jillian Dempsey (@jilliandempsey)

Setting Powder: Η πούδρα σε μορφή σκόνης δηλαδή, που σετάρει το μακιγιάζ σου. Σκοπός της είναι να φιξάρει και να εξαφανίσει τυχόν γυαλάδες και όχι να καλύψει ατέλειες. Την απλώνεις με ένα μεγάλο πινέλο ή ακόμη καλύτερα, ταμποναριστά με το μικρό σφουγγάρι που υπάρχει στη συσκευασία. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείς ένα διάφανο πέπλο σε ολόκληρο το πρόσωπο προσφέροντας μια φυσική λάμψη και κυρίως σταθερότητα. Αν αγαπάς τις λάμψεις μπορείς να αποκτήσεις μια setting powder με σύνθεση που περιέχει διακριτικό shimmer. Διαφορετικά μια απλή, στη σωστή απόχρωση, είναι η πιο safe επιλογή. Καλό είναι, σύμφωνα με τους experts, αμέσως μετά την εφαρμογή των προϊόντων σε ρευστή μορφή να απλώνεις την πούδρα σε κάθε σημείο ξεχωριστά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη fionastiles (@fionastiles)

Setting Spray: Είναι το προϊόν σε μορφή σπρέι και φύλακας άγγελος των make up artists. To χρησιμοποιείς αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ aka μετά τη διάφανη πούδρα. Τα περισσότερα περιέχουν ενυδατικά στοιχεία που προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα χωρίς να αφήνουν σημάδια λιπαρότητας. Μπορείς να το χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια της ημέρας ή και της βραδινής εξόδου κάθε φορά που νοιώθεις πως παρουσιάζονται γυαλάδες στα ζυγωματικά, το μέτωπο ή το σημείο Τ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Τώρα που γνωρίζεις δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το αγαπημένο σου beauty κατάστημα.

Read More

And More