Τα δύο προϊόντα που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις άψογο eye make up look

To βλέμμα είναι το πιο δυνατό σου σημείο κι εκείνο που τονίζεις ακόμη κι αν δεν έχεις αδυναμία στο full make up. Κι αν θεωρείς πως μόνο ένας expert μπορεί να το δημιουργήσει κάνεις λάθος. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο προϊόντα που θα απογειώσουν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. 

Η Maybelline New York τα δημιούργησε ώστε να αποκτήσεις τέλεια eye make up looks εύκολα και απλά. Πρόκειται για την  Maybelline New York Colossal Μascara 36H και το νέο μολύβι φρυδιών Maybelline New York Tattoo Brow 36H. Αποτελούν το perfect duo για έντονο, εντυπωσιακό μακιγιάζ  που παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για ώρες. 

Ο κολοσσιαίος όγκος της ήδη αγαπημένης Maybelline New York Colossal Μascara σε ακολουθεί πιστά για 36 ώρες. Κλειδώνει τον όγκο, δεν τρέχει, δε μουτζουρώνει, ενώ ταυτόχρονα το huge βουρτσάκι της υπόσχεται συγκλονιστικό αποτέλεσμα. Εφάρμοσε τη μάσκαρα με ανοδική κίνηση, δίνοντας έμφαση στις ρίζες των βλεφαρίδων σου και επανέλαβε μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maybelline New York (@maybelline)

Συμβουλή των ειδικών: Μην αφήσεις το προϊόν να στεγνώσει μεταξύ των διαφορετικών στρώσεων.

Και συνεχίζεις με το νέο μολύβι φρυδιών Maybelline New York Tattoo Brow 36H. Οι χρωστικές υψηλής απόδοσης σε συνδυασμό με την πιο ανάλαφρη υφή δημιουργεί έντονα και γεμάτα φρύδια, για έως και 36 ώρες. Με μία μόνο εφαρμογή τα φρύδια δείχνουν γεμάτα, πυκνά κι έντονα ενώ χάρη στην κρεμώδη σύνθεση και το ενσωματωμένο χτενάκι που διαθέτει, σε βοηθά να τελειοποιήσεις το σχήμα των φρυδιών σου! Την ίδια στιγμή αντιστέκεται στο νερό, τον ιδρώτα και το τρίψιμο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maybelline New York (@maybelline)

Πως το χρησιμοποιείς: Εφάρμοσε το μολύβι ώστε να δώσεις σχήμα και χρώμα στα φρύδια σου και χτένισε με το ειδικό βουρτσάκι, ώστε να απλώσεις καλύτερα το χρώμα & να έχεις καλοσχηματισμένα φρύδια όλη μέρα. 

Read More

And More