Τα δύο βασικά βήματα για να πετύχεις το απόλυτο no make up look

Αν παραμένεις πιστή στο διακριτικό, mo make up look ακόμη και τώρα που έβγαλες τη μάσκα προστασίας, εγώ είμαι μαζί σου. Θα πρέπει όμως να σου αποκαλύψω δύο πολύ βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ώστε να είναι άψογο και κυρίως λαμπερό με τον πιο φυσικό τρόπο. Πρόκειται για μυστικά που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η διάσημη make up artist Lisa Eldridge κι εσύ πρέπει να κρατήσεις σημειώσεις γιατί θα σου φανούν χρήσιμα. 

Μην φοβάσαι να αναμείξεις τις φόρμουλες: Αυτό σημαίνει πως μπορείς να συνδυάσεις το φον ντε τεν με την ενυδατική σου κρέμα ώστε να δημιουργήσεις την τέλεια βάση. Eίναι το πρώτο βήμα για ένα υπέροχο no make up look. Αν το δέρμα σου είναι απαλό, λαμπερό και super ενυδατωμένο τότε όλα θα πάνε καλά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Highlight: Πρόκειται για το προϊόν που έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι και την ηλιοκαμένη όψη. Αν όμως έχεις αποφασίσει να υιοθετείς το συγκεκριμένο μακιγιάζ και το χειμώνα τότε θα το χρειαστείς. Το απλώνεις στα πιο ψηλά σημεία των ζυγωματικών, στη γέφυρα της μύτης, την εσωτερική γωνία των ματιών και στο κέντρο ακριβώς του άνω χείλους. 

Read More

And More