Τα φυσικά make up looks των stars που θα αντιγράψεις την εβδομάδα που ξεκινά

Ευτυχώς για όλες μας οι αγαπημένες celebrities μοιράζονται με τους followers στο Instagram τα beauty looks που υιοθετούν, εμπνέοντας και δίνοντας ιδέες τόσο για τις καθημερινές όσο και τις βραδινές εμφανίσεις. Και η αλήθεια είναι πως είναι όλα τους υπέροχα. Κι αν ψάχνεις για το φυσικό μακιγιάζ της εβδομάδας που ξεκινά δες στη συνέχεια τα ωραιότερα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ash K Holm (@ash_kholm)

Το εμβληματικό μακιγιάζ της Kim Kardashian θεωρείται πλέον κλασικό. Το nude κραγιόν στα χείλη, οι γήινες αποχρώσεις στα μάτια και η άψογη επιδερμίδα είναι εκείνα που δημιουργούν ένα τέλειο make up look κατάλληλο τόσο για το πρωί στο γραφείο όσο και τη βραδινή σου έξοδο ακόμη και την πιο επίσημη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Phillips (@maryphillips)

Έντονες καμπύλες και μήκος στις βλεφαρίδες, soft ροζ απόχρωση στα χείλη με περίγραμμα, ένα τόνο πιο σκούρο και ένταση στα ζυγωματικά. Η Kendall Jenner σου δείχνει πως μπορείς με τρεις απλές κινήσεις να υιοθετήσεις το πιο δροσερό look. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Λεπτό περίγραμμα με μαύρο eyeliner, ουδέτερη ροζ απόχρωση στα χείλη με super ενυδατικό lip gloss, απαλή λάμψη στα αναψοκοκκινισμένα ζυγωματικά με highlighter. Η Karlie Kloss σου δείχνει τον τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff)

Η Margot Robbie είναι η μούσα μας όσον αφορά στα φυσικά make up looks κι εκείνη που καταφέρνει να δείχνει πάντα δροσερή ακόμη και με ελάχιστο χρώμα στα χαρακτηριστικά της. Το συγκεκριμένο no makeup make up δημιούργησε η Pati Dubroff χρησιμοποιώντας τις πιο απαλές αποχρώσεις της παλέτας της. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Μια λεπτή γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού με καφέ μολύβι, έντονο περίγραμμα στα χείλη, lip balm με χρώμα και περιποιημένα φρύδια. Το μακιγιάζ της Chloe Grace Moretz είναι η επιτομή της κομψότητας και του minimal. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Soft smoky eye σε ουδέτερη απόχρωση με καφέ υποτόνους. Ο make up artist Hung Vanngo χρησιμοποίησε την ωραιότερη απόχρωση του χειμώνα στα βλέφαρα της Allison Williams και τον απόλυτο ανοιξιάτικη ροδακινί απόχρωση στα χείλη. 

Read More

And More