Τα iconic προϊόντα που χρησιμοποιούν οι make up artists στα παρασκήνια των Fashion weeks

Οι make up artists στα παρασκήνια των fashion shows σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη και Λονδίνο δημιουργούν τις μεγαλύτερες τάσεις κάθε σεζόν. Με απίθανες εμπνεύσεις και οδηγό το ταλέντο τους μας χαρίζουν τέλεια looks που υιοθετούν αρχικά οι celebrities και τα it girls και ταυτόχρονα όλες οι make up addicts. 

Συχνά αναρωτιέσαι αν υπάρχουν κάποια μαγικά μυστικά ή προϊόντα που τους βοηθούν να δημιουργήσουν το τέλειο δέρμα, απίστευτο βλέμμα και χείλη αλλά και τη φυσική λάμψη που θαυμάζεις πολύ. Κι εκείνοι αποκαλύπτουν τα πάντα. Κάθε μικρή λεπτομέρεια και κυρίως τα εργαλεία που τους λύνουν τα χέρια. Και πιο συγκεκριμένα τις φόρμουλες που υπάρχουν πάντα στο νεσεσέρ τους. 

Reuters

Κράτησε σημειώσεις λοιπόν. 

Dior Dior Addict Lip Glow: Πρόκειται για το αγαπημένο προϊόν των super models μεταξύ των οποίων είναι και η Bella Hadid. Κρατά τα χείλη ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά. Παράλληλα θρέφει και χαρίζει ένα δροσερό χρώμα. 

Mac Studio Face & Body Foundation: Ένα κλασικό φον ντε τεν για πρόσωπο και σώμα που έχουν πάντα μαζί τους οι make up artists. Αφήνει το δέρμα απαλό προσφέροντας φυσικό φινίρισμα. 

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant: Μια εμβληματική φόρμουλα ενυδάτωσης που οι experts χρησιμοποιούν και ως highlighter. Το απλώνουν με τα δάχτυλα ψηλά στα ζυγωματικά και το μέτωπο. 

111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask: Η αγαπημένη μάσκα των celebrities είναι το μυστικό λάμψης και ξεκούραστης όψης των ειδικών. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ενώ έχει και λευκαντική ιδιότητα. 

Embryolisse Lait-Creme Concentre: Το προϊόν που λατρεύουν οι Γαλλίδες είναι εκείνο που χρησιμοποιούν οι make up artists ως primer. Τους βοηθά να δημιουργήσουν την τέλεια βάση. 

Bioderma Sensibio Cleansing Micellar Water: Κλασικό και αγαπημένο νερό καθαρισμού με το οποίο διορθώνουν τυχόν λάθη και εξαφανίζουν από το δέρμα ρύπους και λιπαρότητα πριν ξεκινήσουν το μακιγιάζ. 

L’ Oreal Professionel Tecni.Art Pli Shaper: Στα παρασκήνια οι συσκευές θερμότητας είναι απλωμένες παντού μιας και οι ομάδες των διασημότερων hairstylists δημιουργούν τα χτενίσματα που θα δεις παντού αμέσως μετά. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι εκείνο που προστατεύει την τρίχα από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Weleda Skin Food: Ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούν stars όπως για παράδειγμα η Julia Roberts αλλά και το προϊόν που οι experts ορκίζονται αφού λειτουργεί ταυτόχρονα ως τέλεια βάση. Προηγείται του φον ντε τεν και γίνεται ένα με το δέρμα. 

Egyptian Magic All-Purpose Cream: Οι make up artists απλά λατρεύουν την συγκεκριμένη κρέμα. Την απλώνουν στο πρόσωπο πριν ξεκινήσουν το μακιγιάζ, σε αγκώνες και γόνατα αφού προσφέρει πλούσια ενυδάτωση αλλά και ως μάσκα νύχτας ώστε την επόμενη μέρα το δέρμα να είναι super δροσερό και ξεκούραστο. 

Τώρα γνωρίζεις. 

 

Read More

And More