Τα καλύτερα ενυδατικά κραγιόν στις αποχρώσεις που θα φοράς μέχρι το τέλος του Χειμώνα

Τα χείλη βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο και αυτό σημαίνει πως μπορείς επιτέλους να ακολουθήσεις όλες τις τάσεις που σου έχω αποκαλύψει. Και φέτος το λαμπερό φινίρισμα είναι μία από τις μεγαλύτερες και μην ξεχνάς ότι το χειμώνα είναι καλό να επιλέγεις τις πιο ενυδατικές φόρμουλες που φροντίζουν τα χείλη και ταυτόχρονα τους χαρίζουν ένα τέλειο εφέ. 

Άλλωστε οι γιορτές πλησιάζουν και θα υιοθετήσεις τα πιο λαμπερά και glam make up looks. Highlighter, glitter και shimmer βρίσκονται και πάλι στο νεσεσέρ σου και δίπλα τους το αγαπημένο σου κραγιόν. Nude, κόκκινο ή σκούρο καφέ και όλες οι vampy αποχρώσεις είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχεις και δεν μένει παρά να αποκτήσεις εκείνο που θα χρησιμοποιείς μέχρι το τέλος του χειμώνα ή και την άνοιξη. 

Ενυδατικές Ιδιότητες 

Τα αγαπημένα beauty brands φροντίζουν μεν να δημιουργούν μια μεγάλη χρωματική παλέτα ώστε να καλύψουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές αλλά παράλληλα εμπλουτίζουν τη σύνθεση των κραγιόν με συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ αλλά και τα φυτικά έλαια που προστατεύουν, θρέφουν και προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία στα χείλη. Αυτό σημαίνει ότι ενώ εσύ βάζεις την τελευταία πινελιά στο μακιγιάζ σου ταυτόχρονα χαρίζεις στα χείλη σου απαλότητα και φυσική λάμψη. 

Πριν τοποθετήσεις στο καλάθι των αγορών σου το νέο σου ενυδατικό κραγιόν δες στη συνέχεια τα καλύτερα. 

 

Chanel Rouge Allure, 204 Sensation a Chocolate Plum: Με συμπυκνωμένες και εξαιρετικά λεπτές χρωστικές που προσφέρουν έντονο χρώμα που διαρκεί. Το ξύλο Sappan που περιέχει στη σύνθεση του λειαίνει, ενυδατώνει και προστατεύει τα χείλη. 

Dior Rouge Dior Forever Bare Lip Feel Comfort, 525 Forever Chérie: Περιέχει υψηλή συγκέντρωση από εκχυλίσματα λουλουδιών που περιποιούνται τα χείλη σε βάθος. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένο με παράγωγο jojoba και πολυμερή που βοηθούν ώστε να παραμένει το χρώμα αναλλοίωτο έως και 16 ώρες.

Art Deco Perfect Color Lipstick, Sweetheart: Με πλούσια υφή που χαρίζει ένταση στο χρώμα και περλέ φινίρισμα. Το υαλουρονικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση του προσφέρει πλούσια ενυδάτωση
για ώρες κάνοντας τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα.

Erre Due Full Color Lipstick, 411 Passion is a Clue: Μια σύνθεση πλούσια σε υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδατώνει ενώ απαλύνει τις γραμμές στα χείλη χαρίζοντας έξτρα όγκο.

Max Factor Colour Elixir Lipstick, 075 Ruby Tuesday: Με πρωτεΐνη μεταξιού, σκουαλένιο από τον καρπό της ελιάς και shea butter δρα και ως θεραπεία ενυδάτωσης και θρέψης για τα χείλη ενώ αφήνει απίθανο, πλούσιο χρώμα και glam, λαμπερό φινίρισμα που μένει στη θέση του όλη την ημέρα ή νύχτα.

Sephora Collection Rouge Lacquer, No Regrets: Εμπλουτισμένο με βούτυρο μάνγκο και καριτέ αφήνει μια μεταξένια υφή στα χείλη που λιώνει κατά την εφαρμογή θυμίζοντας έντονα lip balm. Τα χείλη αποκτούν έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας και εκτυφλωτική λάμψη.

 

Read More

And More