Τα μακιγιάζ που προτείνουν για την άνοιξη μερικοί από τους αγαπημένους μας makeup artist στο instagram

To instagram είναι μια τεράστια πηγή beauty πληροφόρησης και εικόνων που μας εμπνέουν. Και ειδικά τώρα που η καραντίνα έχει περιορίσει τα red carpet events, το instagram έχει γίνει το μέσο όπου οι makeup artists μπορούν να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους και τα beauty looks που δημιουργούν είτε στα αγαπημένα τους μοντέλα είτε πάνω τους. 

Το αποτέλεσμα; Οι εικόνες και τα βίντεο που φτάνουν σε εμάς είναι πολλά και εξίσου υπέροχα! Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά!

Pearly purple

@nikki_makeup

Το χρώμα της λεβάντας όπως και κάθε άλλο παστέλ χρώμα μπαίνει στο μικροσκόπιό μας κάθε τέτοια εποχή. Εδώ το βλέπουμε φορεμένο με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο και πιο συγκεκριμένα με έμφαση στο κέντρο του ματιού αλλά και την εσωτερική γωνία. Όσο για το υπόλοιπο μάτι, πλαισιώνεται από σκούρους τόνους. 

Olive green και μπλε 

@nikki_makeup

Αν κάποιος μας έλεγε να σετάρουμε μια olive green σκιά με μπλε μολύβι δεν θα το σκεφτόμασταν καν. Κι όμως, η θεωρία από το αποτέλεσμα διαφέρει πολύ και όπως βλέπεις παραπάνω αυτό το combo μας προσφέρει ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα!

Μόνο στην εσωτερική γωνία 

@patrick_ta 

Αν δεν είσαι μεγάλη fan της σκιάς και προτιμάς το χρώμα στα χείλη, μπορείς απλώς να υιοθετήσεις το πρώτο σε πιο μικρές και ανατρεπτικές δόσεις όπως εδώ. Τόλμησε να σετάρεις χρώμα ρούχου και σκιάς και άπλωσε την τελευταία μόνο στις εσωτερικές γωνίες του ματιού. Ειδικά αν τα μάτια σου έχουν μακρινή απόσταση μεταξύ τους, αυτό το trick θα μετριάσει και τις αποστάσεις!

Peachy tones 

@nattiventi

Οι βερικοκί τόνοι και η άνοιξη πάνε μαζί! Μπορείς να το υιοθετήσεις σε όλο το πρόσωπο και με τον τρόπο αυτό να συνδυάσεις δύο μεγάλα trends με μια επιλογή! Ένα ωραίο tip, μάλιστα, είναι να κάνεις το ρουζ σου να μοιάζει σαν συνέχεια της σκιάς σου. 

Glossy κόκκινα χείλη 

@hungvanngo

Μπορεί τα κραγιόν να έχουν παραγκωνιστεί λόγω της μάσκας, ωστόσο εξακολουθούν να είναι μια επιλογή που μας φτιάχνει τη διάθεση! Φόρεσε το αγαπημένο σου glossy κόκκινο κραγιόν ειδικά αν πρόκειται να μπεις σε κάποιο zoom meeting. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα έντονα χρώματα στα χείλη καθηλώνουν τους συνομιλητές  σου και τους κάνουν να σε προσέχουν περισσότερο! 

Peachy και μοβ 


Ένας άκρος ανανεωτικός συνδυασμός! Ντύσε το κινητό σου βλέφαρο με μια ματ σκιά στο χρώμα της λεβάντας και σβήσε από το κόκαλο του ματιού και πάνω με μια βερικοκί απόχρωση. Ενίσχυσε τα χείλη σου με ένα αντίστοιχο peachy τόνο και είσαι έτοιμη για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου!

 

Read More

And More