Τα μακιγιάζ που προτείνουν για τον Άγιο Βαλεντίνο οι makeup artists των διασήμων

Διανύουμε την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου και αυτό εδώ το θέμα ήταν κάπως αναπόφευκτο. Γιατί ακόμη και αν δεν πιστεύεις στην ημέρα των ερωτευμένων, δεν γίνεται να μην πιστεύεις στις μικρές εκείνες αφορμές που θα σε ξεσηκώσουν και θα σου φτιάξουν την διάθεση για να κάνεις κάτι διαφορετικό. 

Και με δεδομένο ότι τα περιθώρια για το… διαφορετικό έχουν στενέψει, (μας) αρκεί να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω super sexy- υπέροχα μακιγιάζ και να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Και κάπως έτσι, μπορεί και να ξεσηκωθείς έστω και ελάχιστα μέσα στην καραντίνα!

Hung Vanngo

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Τα κόκκινα χείλη για τον Άγιο Βαλεντίνο δεν είναι κάτι ούτε καινοτόμο ούτε επαναστατικό. Ωστόσο, αποκτούν εντελώς άλλη αξία όταν τα προτείνει ο προσωπικός makeup artist της Selena Gomez. O ίδιος μας προτείνει να τα σετάρουμε με ένα smudged μακιγιάζ ματιών με ανοιχτούς τόνους και ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν. 

Εδώ μπορείς να δεις πώς θα πετύχεις βήμα- βήμα το παραπάνω look!

Sir John

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn)

O makeup artist της Beyonce πρόσφατα ανέβασε αυτό το βίντεο στο instagram του από πρόσφατο masterclass του. Το συγκεκριμένο makeup συνδυάζει glittery σκιά και σκούρα berry χείλη με glossy υφή και πολύ άνετα θα μπορούσαμε να το δούμε να στέκεται ως Valentine’s makeup. Ειδικά αν τα σκούρα χείλη είναι το signature μακιγιάζ σου, δεν έχεις κάτι άλλο να σκεφτείς!

James Molloy Makeup Artist

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Molloy Makeup Artist (@jamesmolloymakeupartist)

Στον αντίποδα των έντονων χρωμάτων και του κόκκινου κραγιόν, υπάρχουν πάντα τα γήινα τα οποία μπορεί να είναι πολύ sexy μέσα σε ένα smudged makeup με σβησμένες σκιές και ειδικά όταν το look ολοκληρώνεται με μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner! 

Ewa Cieszkowska

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ewa cieszkowska (@lesrdvdewa)

Αν φοβάσαι να συνδυάσεις έντονο χείλη με έντονα μάτια, αυτό εδώ το μακιγιάζ θα σε κάνει να το σκεφτείς διπλά γιατί το αποτέλεσμα είναι και πολύ sexy και καθόλου… περίεργο. Το μυστικό εδώ είναι στο πολύ καλό σβήσιμο και στην απουσία οποιουδήποτε γραμμικού σχεδίου (aka eyeliner ή μολύβι) στα μάτια. 

Patrick Ta

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Είναι υπεύθυνος για τα μακιγιάζ πολλών διασήμων που βλέπεις στο κόκκινο χαλί ενώ μέσα τόσο από το instagram του όσο και από το κανάλι του στο youtube μας δίνει κάθε φορά αστείρευτη έμπνευση για μακιγιάζ που μπορούμε να δημιουργήσουμε κι εμείς. Θα κρατήσουμε οπωσδήποτε το sultry makeup, ένα look που είναι ιδανικό ειδικά αν νιώθεις ανασφάλεια όταν έχεις τα χείλη σου βαμμένα έντονα.

Εδώ μπορείς να δεις πώς θα πετύχεις βήμα- βήμα το παραπάνω look!

Chynara Kojoeva

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chynara Kojoeva (@chykapuka)

Μια πολύ τραβηγμένη γραμμή eyeliner και ένα κατακόκκινο και πολύ σωστά οριοθετημένο κόκκινο κραγιόν είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ καλός- πολύ sexy συνδυασμός! Κάτι ακόμη που μπορείς να κάνεις: απογείωσε το look επιλέγοντας για το χτένισμά σου ένα wet look στα μαλλιά!

Nikki Makeup

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Πιο conceptual μακιγιάζ από αυτό εδώ δεν γίνεται! Κι επειδή είμαστε σίγουροι πως έχεις λατρέψει αυτό το κραγιόν σημείωσε πως πρόκειται για το Dior Makeup 760 Favourite Velvet.

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More