Τα ωραιότερα κόκκινα κραγιόν και βερνίκια νυχιών

Κόκκινο χρώμα σε χείλη και μανικιούρ: Είναι το πλέον διαχρονικό, κλασικό, safe και τέλειο για γιορτινές ημέρες σαν τη σημερινή αλλά και την αυριανή. Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν στο νεσεσέρ σου τόσο το απόλυτο κόκκινο κραγιόν όσο και το βερνίκι που σου χαρίζει το πιο κομψό beauty look. Μην ξεχνάς άλλωστε πως στις επίσημες εμφανίσεις αλλά και το κόκκινο χαλί, celebrities, influencers και it girls ακολουθούν τη μοναδική τάση που παραμένει στο προσκήνιο τις τελευταίες, πολλές δεκαετίες. 

Instagram: @patidubroff

Ταιριάζει σε όλους του τύπους και ηλικίες κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις τα νέα προϊόντα σου προτείνω τα πιο εμβληματικά εκείνα που θεωρούνται classy και τα πλέον απαραίτητα. Ταυτόχρονα θα πρέπει να γνωρίζεις και τα απαραίτητα tips ειδικά όσον αφορά την εφαρμογή του κραγιόν ώστε τα χείλη σου να δείχνουν άψογα. 

Tips για τέλεια κόκκινα χείλη 

  • Πριν από την εφαρμογή του κραγιόν λοιπόν προηγείται η απολέπιση. Επιλέγεις ένα απαλό scrub χειλιών με το οποίο κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Το αφαιρείς με ένα καθαρό βαμβακερό ύφασμα και αποφεύγεις να χρησιμοποιήσεις νερό. 

  • Μετά την απολέπιση λοιπόν απλώνεις με τα δάχτυλα την πιο τρυφερή φόρμουλα lip balm, με ματ φινίρισμα και σύνθεση που δεν κολλά στα χείλη. Προσοχή: Περιμένεις μερικά λεπτά ώστε να απορροφηθεί. 
  • Κόκκινο κραγιόν χωρίς περίγραμμα χειλιών δεν υφίσταται. Ακολουθείς πιστά τη φυσική γραμμή των χειλιών και χρησιμοποιείς μολύβι στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν σου. Ξεκινάς από το μέσο του άνω χείλους και με φορά προς την εξωτερική γωνία. Καλό είναι το μολύβι να είναι μαλακό ώστε να πετύχεις ευκολότερα το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Chanel Rouge Allure, Pirate

Dior, Rouge Dior, 999

Instagram: @overglowedit

…και τα matchy βερνίκια 

Erre Due Pro Gel, 555 Rebel Red 

Essie Nail Colour, 90 Realy Red

Τη φετινή σεζόν, όσον αφορά το μανικιούρ το κόκκινο χρώμα παραμένει στην πρώτη θέση αλλά με glossy φινίρισμα που είναι ιδανικό τόσο για κοντά όσο και για μακριά νύχια. Μην ψάχνεις λοιπόν άλλο για το look που θα υιοθετήσεις στην επόμενη έξοδο. Το matchy red είναι η απάντηση. 

 

 

Read More

And More