Site icon TLIFE

Τα ωραιότερα σετ πινέλων από 10 ευρώ για να κάνεις δώρο ή να κρατήσεις για τον εαυτό σου!

Αυτή την περίοδο όλοι αναζητάμε ιδέες για δώρα. Για τους makeup lovers της καρδιάς μας, λοιπόν, τα πινέλα είναι μια τέλεια ιδέα για πολλούς λόγους: γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις σε κάποιον δώρο πινέλα και να μην τα χρησιμοποιήσει, γιατί τα πινέλα σε πολλές περιπτώσεις τα πινέλα από μόνα τους είναι πολύ ακριβά πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να μην διαθέσει τα χρήματα για να τα αγοράσει για τον εαυτό του αλλά και γιατί τα πινέλα δεν είναι ποτέ αρκετά, όσα κι αν έχουμε. 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσεις κάποια από τα ωραιότερα τα οποία κινούνται σε μια ευρεία οικονομικά γκάμα ώστε να επιλέξεις ανάλογα με το budget σου!

Dior Backstage Brush set, από €148.43, €96.48. Το Dior Backstage Brush Set περιέχει τα πινέλα μακιγιάζ, που χρησιμοποιούν οι makeup artist στα παρασκήνια των επιδείξεων μόδας του Dior. Περιλαμβάνει 5 βασικά πινέλα μακιγιάζ της σειράς, που πετυχαίνουν επαγγελματικά αποτελέσματα (Powder brush N° 14, Light coverage fluid foundation brush N° 11, Eyeshadow shader brush N° 21, Eyeliner brush N° 24, Retractable lip brush N° 31) και όλα αυτά μέσα σε μια πολύ chic μαύρη θήκη. Αν αυτό δεν είναι το καλύτερο δώρο για τις γιορτές, αναρωτιόμαστε ποιο μπορεί να είναι!

 

Sweeping Beauty Essential Brush Collection, Laura Mercier, από €83.20, €49.92. Ένα limited edition σετ από 5 πινέλα σε travel size μέσα σε ένα πολυτελές clutch. Το Set περιλαμβάνει 5 Travel Brushes (Fan Brush, Cheek Color Brush, Smoky Eye Liner Brush, All Over Eye Color Brush, Eye Crease Brush), και δεν χρειάζεται να ταξιδεύεις για να θέλεις να τα αποκτήσεις. Αρκεί να κάνεις έστω και το πιο στοιχειώδες μακιγιάζ. Και κάτι ακόμη: η πολύ καλή έκπτωση που είναι από μόνη της ένας λόγος για να θέλεις να τα αποκτήσεις!

Wild Wishes Makeup and Brush set, Sephora, €20.99. Όλα έχουν προβλεφθεί: το πινέλο πούδρας, το πινέλο υγρού φον ντε τεν, το λοξοτομημένο πινέλο ρουζ και το απαραίτητο πινέλο για τις σκιές ματιών. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, είναι όλα εκεί και το καθένα έχει μια τέλεια, χρωματιστή λαβή που σου φτιάχνει τη διάθεση!

Eye kit Royal Brush, Make Me Up, €9.99. Το ολοκληρωμένο σετ πινέλων για τα μάτια Moda Bold Eye Kit περιλαμβάνει 5 πινέλα από 100% συνθετική Vegan τρίχα και είναι το τέλειο δώρο για την εποχή που διανύουμε αφού λόγω μάσκας τα μάτια είναι το μοναδικό σημείο που κάνουμε μακιγιάζ ώστε να αναδείξουμε το βλέμμα μας!

 

Nyx Ready Set Contour, €24.30. Τα τελευταία χρόνια το μακιγιάζ της επιδερμίδας είναι must και όλες έχουμε υιοθετήσει τεχνικές που μέχρι πριν δεν γνωρίζαμε όπως το contouring που μας βοηθά να σκιάσουμε κάποια σημεία του προσώπου μας και να δώσουμε φως σε κάποια άλλα. Το συγκεκριμένο σετ, λοιπόν, έχει μέσα τρία πινέλα (contouring, highlight και blending) για να δημιουργήσουμε την τέλεια βάση!

  

Brush Base Face Kit, Make Me Up, €20.99.  Αυτό το kit είναι ότι πρέπει για να εφαρμόσεις όλα τα προϊόντα βάσης σου αφού περιλαμβάνει ένα πολύ-χρηστικό πινέλο για πούδρα, ρουζ & bronzer και απομάκρυνση περιττής σκιάς, ένα stippler για ρουζ και bronzer και ένα pointed foundation πινέλο για να εφαρμόζεις προϊόντα βάσης υγρής ή κρεμώδους υφής για ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα! Bonus: αυτή η τέλεια θήκη που σου φτιάχνει τη διάθεση!

 

© 2024 tlife.gr