Τα πιο chic make up trends του Χειμώνα

Τα fashion shows για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνα 2022 πραγματοποιήθηκαν αρκετούς μήνες πριν αλλά ήρθε η στιγμή να θυμηθούμε τα μεγαλύτερα make up trends που μπορείς επιτέλους να υιοθετήσεις. Από τα minimal μέχρι τα glam είναι εκείνα που θα αναβαθμίσουν τον look σου με τον πιο κομψό τρόπο. 

Είμαι σίγουρη πως στο νεσεσέρ σου υπάρχουν τα προϊόντα που θα χρειαστείς, κι αν όχι είναι η καλύτερη ευκαιρία αλλά και εποχή να αποκτήσεις εκείνα που σου λείπουν. Όπως για παράδειγμα ένα κλασικό, κόκκινο, ματ κραγιόν ή μια shimmer σκιά που θα χαρίσει έξτρα λάμψη στο βλέμμα. 

Κι αν ψάχνεις την επόμενη έμπνευση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τα πιο κομψά looks που δημιούργησαν οι διασημότεροι make up artists στα παρασκήνια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NARS Cosmetics (@narsissist)

Στον οίκο Tory Burtch το κόκκινο κραγιόν πρωταγωνιστεί και μάλιστα στην πιο βελούδινη εκδοχή του. Το ματ φινίρισμα είναι και πάλι εδώ και θα το συνδυάσεις με άψογη επιδερμίδα και nude αποχρώσεις στα μάτια. Μια ροζ υποψία στα ζυγωματικά χαρίζει την απαραίτητη δροσερή όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emporio Armani (@emporioarmani)

Στα παρασκήνια του Emporio Armani το ροζ χρώμα στα βλέφαρα δείχνει πιο glam από ποτέ. Συνδυάζεται με μαύρα, μικροσκοπικά κρύσταλλα που δημιουργούν ένα απίθανο winged liner σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ της σεζόν. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Max Mara (@maxmara)

O οίκος Max Mara απογειώνει το nude make up αποδεικνύοντας ότι είναι ότι πιο chic ever. Μάτια και ζυγωματικά παραμένουν “γυμνά” και τα χείλη ζουμερά χάρη στο ροζ, σχεδόν διάφανο λιπ γκλος. Τα μοναδικά σημεία του προσώπου στα οποία υπάρχει ένταση είναι οι βλεφαρίδες και τα καλοσχηματισμένα φρύδια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Moschino (@moschino)

Στον Moschino είδαμε το αιώνιο, ρετρό winged liner που ταιριάζει τέλεια με τις βραδινές εμφανίσεις και όλα τα outfits. 

Photo by SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

Στον οίκο Dior η μικρή λεπτομέρεια στο εσωτερικό των ματιών θα σε εμπνεύσει. Μια πινελιά με ιριδίζουσα nude, ασημί ή χρυσή σκιά και το περίγραμμα με λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου χαρίζουν λάμψη στο βλέμμα με τον πιο απλό και chic τρόπο. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει minimal με τρυφερή ροζ απόχρωση σε χείλη και ζυγωματικά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bora Aksu (@bora_aksu)

Στα παρασκήνια του Bora Aksu οι make up artists δημιούργησαν smokey eye looks με grunge διάθεση αλλά και μια ρομαντική ταυτόχρονα πινελιά. Πρόκειται για την εκδοχή που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. 

Read More

And More