Τα πιο εξεζητημένα eye make up looks που είδαμε στα shows της επόμενης σεζόν

H εβδομάδα μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024 τελείωσε και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε τον απολογισμό. Οι make up artists κάνουν focus στο βλέμμα δημιουργώντας εντυπωσιακά, ανατρεπτικά και δραματικά looks υπενθυμίζοντας πως πρόκειται για το πιο εκφραστικό και γοητευτικό χαρακτηριστικό του προσώπου. 

Είδαμε έντονο και artistic winged liner, ροζ περίγραμμα στο κάτω μόνο βλέφαρο, εφέ που θυμίζει νερομπογιές στις πιο φωτεινές αποχρώσεις, ασημί και χρυσό μεταλλικό στην εσωτερική μόνο γωνία του ματιού αλλά και γοητευτικό copper που θα δεις παντού την επόμενη σεζόν. 

Reuters

Στον οίκο Versace Kendall Jenner, Gigi Hadid και Emily Ratajkowski υιοθέτησαν το πιο dramatic liner look ever. Το περίγραμμα ξεκινά, βαθιά από την εσωτερική γωνία του ματιού και καταλήγει στην εξωτερική, ξεπερνώντας τη φυσική γραμμή των φρυδιών χαρίζοντας μοναδική ένταση στο βλέμμα. 

Instagram: @victoriabeckham

Victroria Beckham: Ροζ, τρυφερό, θηλυκό και ιδιαίτερο. Το μολύβι ματιών επιστρέφει αλλά στις ωραιότερες παστέλ αποχρώσεις και με μία ιδιαιτερότητα στην εφαρμογή. Το περίγραμμα περιορίζεται στο κάτω βλέφαρο.  

Instagram: @lauren.parsons

Θυμίζει συρματόπλεγμα και είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το πιο ανατρεπτικό graphic liner της σεζόν. Οι γραμμές σε μαύρο χρώμα απλώνονται άναρχα στο κινητό βλέφαρο χαρίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. 

Instagram: @chloe

Στον οίκο Chloe μία πινελιά με χρυσή μεταλλική σκιά στην εσωτερική μόνο γωνία του ματιού αρκεί για να χαρίσει το πιο σοφιστικέ ύφος σε ολόκληρο το πρόσωπο. 

Instagram: @schiaparelli

Ανατρεπτική όπως πάντα ήταν η συλλογή του οίκου Schiaparelli και δεν θα μπορούσε παρά το μακιγιάζ να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Η copper, γοητευτική και επιβλητική απόχρωση πρωταγωνιστεί και απλώνεται σε όλο το κινητό βλέφαρο. Συνδυάζεται με έντονο περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο κάτω δημιουργώντας μια υπέροχη αντίθεση.  

Instagram: @lauren.parsons

Στο fashion show του Wales Bonner το δέρμα ήταν “γυμνό” και απόλυτα φυσικό και το βλέμμα τονισμένο με ασημένια σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και σκούρα καφέ στο υπόλοιπο βλέφαρο. Ένα ασυνήθιστο ταίριασμα κατάλληλο μόνο για τολμηρές.  

Instagram: @lauren.parsons

Πανδαισία χρωμάτων με το φωτεινό κίτρινο σε υφή που θυμίζει νερομπογιές να θυμίζει παιδική ζωγραφιά. 

 

Read More

And More