Τα πιο εντυπωσιακά glam makeup looks που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου

Το γιορτινό μακιγιάζ σε απασχολεί πολύ. Θέλεις να είναι λαμπερό και εντυπωσιακό και θα το δημιουργήσεις μόνη σου. Έχεις ήδη αποκτήσει την ωραιότερη παλέτα σκιών αλλά και ένα καινούριο κλασικό, κόκκινο κραγιόν που πολύ σου έλειψε τα τελευταία δύο χρόνια. Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία γυναικών που παραμένει σταθερή στις nude, παστέλ αλλά super λαμπερές αποχρώσεις. Κι αν δεν έχεις ταλέντο make up artist εγώ είμαι εδώ να σου αποκαλύψω τα looks που δείχνουν επαγγελματικά και υπέροχα. 

Τα έχουν υιοθετήσει οι celebrities στις επίσημες εμφανίσεις και είναι όλα τους απίθανα. 

Η Lily Collins είναι το beauty icon της καρδιάς μας κι εκείνη που τη χρονιά που πέρασε μας χάρισε μερικά από τα ωραιότερα make up inspo. Και το συγκεκριμένο είναι φωτεινό, χαρούμενο και τέλειο για τις γιορτές. Θα χρειαστείς μια φωτεινή, τιρκουάζ σκιά που θα απλώσεις σε όλη την επιφάνεια του κινητού βλεφάρου και ένα κόκκινο κραγιόν με πορτοκαλί υποτόνο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Anya Taylor Joy: Λατρεύει το εμβληματικό κόκκινο χρώμα στα χείλη. To συνδυάζει με γερές δόσεις μάσκαρα και άψογο, ματ δέρμα. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση με το κραγιόν και primer στην επιδερμίδα πριν την εφαρμογή του φον ντε τεν και της πούδρας. Μια γήινη, καφέ απόχρωση σκιάς στα μάτια ταιριάζει τέλεια με το συγκεκριμένο make up look. 

 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Adriana Lima: Make up look σε γήινες αποχρώσεις με έμφαση στις βλεφαρίδες. Είναι γιορτές και επιτρέπεται να φορέσεις ψεύτικες. Το επόμενο σημείο που θα τονίσεις είναι τα χείλη. Κάνεις περίγραμμα με μολύβι, ένα τόνο πιο σκούρο από το nude, λαμπερό κραγιόν. Στη συνέχεια χαρίζεις τέλειο σχήμα και χρώμα στα φρύδια και απλώνεις μια μικρή ποσότητα shimmer, χρυσής σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Μονοχρωματικό: Είναι το πιο εύκολο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό look. Μπορείς να το πετύχεις με ένα προϊόν μόνο, σε κρεμώδη μορφή που θα απλώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά. Η peachy απόχρωση είναι απίθανη και θα χαρίσει φωτεινό φινίρισμα σε ολόκληρο το πρόσωπο. Ταιριάζει στις ανοιχτές επιδερμίδες και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hung Vanngo (@hungvanngo)

Matchy: Η Lucy Hale συνδύασε τη λιλά σκιά στα μάτια της με τη floral δημιουργία που φορά και η συγκεκριμένη ιδέα είναι απίθανη για τις γιορτές. Αν κινηθείς σε παστέλ τόνους φρόντισε να τονίσεις πολύ τις βλεφαρίδες και να χαρίσεις έξτρα λάμψη στα χείλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Hale (@lucyhale)

Κόκκινο eyeliner: Κατάλληλο για τις τολμηρές μόνο. Μπορείς να δημιουργήσεις το eye make up look και με το μολύβι χειλιών σου αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο φυσικό. Όσο αφορά στα χείλη μικρή ποσότητα ενυδατικού balm ή διάφανου lip gloss είναι αρκετό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη taliasparrowmakeup (@taliasparrowmakeup)

Extra tips: Μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις την τέλεια βάση και να χρησιμοποιήσεις setting spray ώστε να παραμείνει το μακιγιάζ στη θέση του όλη τη νύχτα. 

Read More

And More