Site icon TLIFE

Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό γιορτινό make up look

Τις φετινές γιορτές, η Max Factor σε καλεί να αποκαλύψεις τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου, να θριαμβεύσεις με κάθε σου βήμα και εμφάνιση και ταυτόχρονα να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου.  Πρωταγωνιστής σε κάθε γιορτινό look είναι η λάμψη και η μοναδική ομορφιά που σε χαρακτηρίζει. Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου άλλωστε αποτελεί την τέλεια αφετηρία για νέες διαδρομές επιτυχίας, αυτοπροσδιορισμού, αυτοπεποίθησης και λάμψης! Its time to sparkle!

Αδιαμφισβήτητα, το  το brand διαθέτει όλα τα ονειρεμένα προϊόντα μακιγιάζ που θα πρέπει να συμπεριλάβεις στη Χριστουγεννιάτικη make-up ρουτίνα σου και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις απόλυτα εορταστική διάθεση. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά προϊόντων της Max Factor περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το απόλυτο premium μακιγιάζ για την περίοδο των γιορτών, καταφέρνοντας να αναδείξεις κάθε δυνατό χαρακτηριστικό σου.

Έτσι, από ένα glowy chic make-up look δε πρέπει να λείπει η Masterpiece Divine Lashes Mascara. Xαρίζει έντονο όγκο που διαβαθμίζεται και προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα με ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς κόμπους, κάνοντας το βλέμμα πιο εντυπωσιακό.

Για ακόμη πιο έντονο βλέμμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Masterpiece Kohl Kajal Automatic μολύβι ματιών, πάνω από τη σκιά των ματιών για απαλό look ή κατά μήκος των βλεφαρίδων για να δώσετε βάθος.

Το μυστικό για σαγηνευτικό βλέμμα και δραματικό αποτέλεσμα στα μάτια δεν είναι άλλο από την εφαρμογή του Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner που χαρίζει την ένταση ενός υγρού eyeliner και την ακρίβεια ενός μολυβιού. 

Για να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου και να αλλάξεις το ύφος του Makeup look σου από nude chic σε glam rock και mysterious smokey η Masterpiece παλέτα σκιών αποτελεί μοναδική επιλογή. Δημιούργησε πολλαπλούς συνδυασμούς χρωμάτων που θα ξεχωρίσουν και «παίξε» με τα χρώματα επιλέγοντας τους συνδυασμούς που ταιριάζουν και τονίζουν το χρώμα των ματιών σου. 

Επιπλέον, απαραίτητος σύμμαχος για ένα μοναδικά λαμπερό μακιγιάζ είναι το Facefinity Highlighter Powder. Πούδρα με μοναδικά βελούδινη υφή και ανάλαφρη αίσθηση που απλώνεται ομοιόμορφα με το πινέλο ή  τα δάχτυλα για πιο έντονο αποτέλεσμα. Προσφέρει υγιή όψη και εκλεπτυσμένη λάμψη προσδίδοντας ένα ακόμα πιο premium touch στη εμφάνιση.

 

Last but not least, από ένα γιορτινό και αισθησιακό make-uplook δε θα μπορούσε να λείπει ένα κόκκινο lipstick και το Lipfinity Lip Color στην απόχρωση So Glamorous αποτελεί μία must-have επιλογή που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο τη θηλυκότητα.

Προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και το πιο hotκόκκινο χρώμα, με διάρκεια έως και 24 ώρες, για πρωτοχρονιάτικα φιλιά που θα αφήσουν ιστορία και όχι σημάδια.

© 2024 tlife.gr