Τάσεις στο μακιγιάζ: Αυτά είναι τα ωραιότερα looks για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι

H άνοιξη πλησιάζει και το καλοκαίρι δεν αργεί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει αργά μεν αλλά σταθερά να υιοθετήσεις τα make up trends ς της σεζόν. Είναι όλες τους υπέροχες και είναι σίγουρο ότι ανάμεσα σε εκείνες που ξεχώρισαν θα βρεις την κατάλληλη για εσένα.

Κομψά, εκκεντρικά, minimal ή σοφιστικέ είναι όλα τους υπέροχα, από τα vampy ή έντονα χείλη μέχρι το απόλυτο nude και το 90’s και τα grunge smokey eyes. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο με το οποίο θα καλωσορίσεις τη νέα εποχή.  

Instagram: @victoriabeckham

Nude: Το είδαμε στο fashion show της Victoria Beckham με την Bella Hadidi να υιοθετεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της δεκαετίας που τη νέα σεζόν πρωταγωνιστεί. Το δέρμα είναι λαμπερό με τον πιο φυσικό τρόπο, “γυμνό” από χρώμα και με υγιή όψη. Μια μπεζ πινελιά στα χείλη, ελάχιστη ποσότητα bronzer στα ζυγωματικά και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το τρίπτυχο που πρέπει να ακολουθήσεις.  

Instagram: @chanelofficial

Vampy Lips: Τα έχεις συνδέσει με το χειμώνα αλλά οι make up experts της Chanel το προτείνουν για τις βραδινές εμφανίσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού. Θηλυκό, σέξι και σοφιστικέ σε προκαλεί να τολμήσεις. 

Instagram: @halpernstudio

Graphic Liner: Το βλέμμα βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο αλλά με τον πιο εξεζητημένο τρόπο. Μαύρο και nude eyeliner συνδυάζονται δημιουργώντας το απόλυτο graphic εφέ. 

Instagram: @tomford

Smokey eyes με grunge επιρροές: Τα 90’s είναι και πάλι εδώ με το μαύρη σκιά σε κρεμώδη μορφή που απλώνεται έτσι ώστε να δημιουργείται ένα smudgy αποτέλεσμα κυριαρχεί. Στο fashion show του Tom Ford το εμβληματικό eye make up look συνδυάστηκε με curly hair. 

Instagram: @susanfangofficial

Abstract art: Το πρόσωπο στολίζεται με μικροσκοπικά κρύσταλλα θυμίζοντας έργο αφηρημένης τέχνης. Ένα make up look αποκλειστικά και μόνο για τις τολμηρές. 

Instagram: @carolinaherrera

Έντονα χείλη: Κόκκινο, πορτοκαλί και φούξια. Είναι οι αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να αποκτήσεις άμεσα. Στην Carolina Herrera τα χείλη είχαν μοναδική ένταση. Σε συνδυασμό με την την άψογη επιδερμίδα και το sleek bun είναι το πιο κομψό beauty look ever.  

Instagram: @paulandjoeparis

Fluo: Πορτοκαλί σκιά που θυμίζει νερομπογιές απλώνεται στο κινητό βλέφαρο θυμίζοντας παιδική ζωγραφιά. Το wing είναι έντονο και ανεπιτήδευτο που σημαίνει ότι μπορείς να δημιουργήσεις το eye make up look εύκολα. 

Read More

And More