Τι είναι το blighlighter; Μάθε για τον νέο όρο στο μακιγιάζ!

Κάθε μέρα στην ομορφιά προκύπτει και ένας νέος όρος. Ο πιο πρόσφατος που μπήκε στην ζωή μας είναι το maskne που βγαίνει από τις λέξεις mask+acne και εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι’ αυτό και πώς θα αντιμετωπίσεις τα σπυράκια που βγαίνουν από το γεγονός ότι φοράμε συνέχεια μάσκα!

Σήμερα, ένας δεύτερος όρος μπήκε στην ζωή μας και αυτή την φορά έχει να κάνει με το μακιγιάζ. Λέγεται Blighlighter και αν είσαι αρκετά υποψιασμένη από το maskne θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται. Αν όχι, γι’αυτό είμαστε εδώ! Το Blighlighter προκύπτει από τις λέξεις Blush+ Highlighter και το credit για αυτό πηγαίνει στην Jamie Greenberg, την διάσημη makeup artist της Jessica Alba, της Kristen Stewart και πολλών ακόμη.

Το Blighlighter είναι στην πραγματικότητα ένα υβριδικό προϊόν το οποίο συνδυάζει το ρουζ και το highlighter μαζί και δίνει στο πρόσωπο χρώμα και λάμψη με ένα προϊόν.

“Για κάθε αγαπημένη μου που πηγαίνει στο red carpet συνήθως συνδυάζω ένα- δύο διαφορετικά ρουζ και ένα- δύο highlighters προκειμένου να εξασφαλίσω αυτή τη λάμψη στα πρόσωπά τους με λίγο χρώμα. Κάπως έτσι, λοιπόν, σκέφτηκα πως αφού είναι κάτι που κάνω έτσι κι αλλιώς γιατί να μην δημιουργήσω την δική μου εκδοχή; Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, νιώθω σαν να είμαι ο προσωπικός makeup artist όλων και όχι μόνο των celebrities”.

Το συγκεκριμένο ρουζ διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις. Η παραπάνω είναι η Nude, κοστίζει 34 δολάρια και υπάρχει στο eshop της makeup artist jamiemakeup.com αλλά αν δεν θέλεις να ξοδέψεις τα χρήματά σου, την επόμενη φορά που θα βάλεις ρουζ ή highlighter φρόντισε να κάνεις μίξη των δύο προϊόντων μαζί και να περάσεις μια γενναιόδωρη ποσότητα από τα μάγουλά σου και την κορυφή της μύτης σου!

 

Read More

And More