Το απόλυτο Μasterclass για νυφικό μακιγιάζ που δεν πρέπει να χάσεις

Οι make up experts Έλενα Χατζηνικολίδου και Λεάννα Μάρκογλου ετοιμάζονται να μεταδώσουν τις γνώσεις και τα πολύτιμα tips σε ένα Masterclass στο νυφικό μακιγιάζ που θα πραγματοποιηθεί  στις 16 Φεβρουαρίου στη Λάρισα. Το masterclass αφορά επαγγελματίες make up artists και κομμωτές καθώς επίσης απόφοιτους και σπουδαστές Ομορφιάς. 

Η Έλενα Χατζηνικολίδου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες make up artists στη χώρα μας. Αποτελεί την most-wanted επαγγελματία του καλλιτεχνικού κόσμου με celebrities όπως οι Φαίη Σκορδά, Πάολα, Νίκο Οικονομόπουλο Τάμτα, Χρήστο Μάστορα και Τόνια Σωτηροπούλου να την εμπιστεύονται απόλυτα τόσο στις εμφανίσεις τους στη σκηνή όσο και της επίσημες. 

Παράλληλα έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ διεθνών stars, super models αλλά και μελών της βασιλικής οικογένειας μεταξύ των οποίων είναι οι Rosie Huntington-Whiteley, Reese Witherspoon και οι πριγκίπισσες Τατιάνα, Αλεξία και Ολυμπία. Η make up artist ξεχωρίζει και στη δημιουργία corporate makeup looks αποτελώντας main beauty coach της Aegean Airliner και Google καθώς και των ξενοδοχείων Four Seasons και Divani Hotels. Ταυτόχρονα έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην επιμέλεια των πιο εντυπωσιακών bridal looks.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Chatzinikolidou (@elena_chatzinikolidou)

Η make up expert Λεάννα Μάρκογλου θα μοιραστεί επίσης με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και σημαντικά tips για το νυφικό μακιγιάζ στο Masterclass. Η Λεάννα τα τελευταία 17 χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Οι συμμετοχές της ως κεντρική make up artist στις εκπομπές των Ελένη Μενεγάκη και Σταματίνα Τσιμτσιλή αποτελούν τα πιο ισχυρά πειστήρια της δυναμικής της στο χώρο. Η make up artist μετρά εξίσου σημαντικές συνεργασίες με την Josephine, Rita Wilson, Νάνα Μούσχουρη, Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνη Ρέμο, Γιάννη Πλούταρχο και Στέλιο Ρόκκο.    

Read More

And More