Το internet τρελάθηκε (ξανά) με τα νέα και πολύ διαφορετικά κραγιόν της Kylie Jenner!

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο η Kylie Jenner είχε προκαλέσει beauty alert όταν είχε ανεβάσει στο instagram της μια photo με μεταλλικά χείλη. Και τώρα, το beauty alert είναι μεγαλύτερο, γιατί η Kylie ανέβασε κάτι στο instagram της που μας επιβεβαιώνει ότι τα ολοκαίνουρια και super μεταλλικά κραγιόν της είναι γεγονός!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης King Kylie (@kyliejenner) στις


Κάτω από αυτή τη photo η Kylie Jenner έγραψε: “Τα νέα μου ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΜΑΤ ΚΡΑΓΙΟΝ για το coachella έρχονται πολύ σύντομα!”, ενώ στην ίδια photo μας σύστησε από αριστερά τις πολύ ενδιαφέρουσες αποχρώσεις (που δεν θα φτάσουν στα χέρια μας ποτέ αλλά έχουν ένα ενδιαφέρον να τις χαζεύεις): Reign, King K, Heir. Κεραμμυδί, χρυσό και peachy ή με άλλα λόγια τρία χρώματα που μπορεί να μην τολμούσαμε να φορέσουμε στα χείλη μας αλλά πολύ θα θέλαμε για το νεσεσέρ μας!


Λίγο αργότερα πόσταρε και μια ακόμη φωτό στην οποία έγραψε: “η συσκευασία παίζει ρόλο! Αυτά είναι τα μεταλλικά ματ κραγιόν Kylie cosmetics!”.

Τώρα, αν η έννοια του μεταλλικού ματ σε μπερδεύει να σου πω ότι πρόκειται για ένα μεταλλικό χρώμα που έχει την διάρκεια και την σταθερότητα ενός κραγιόν.

Και κάτι τελευταίο: μιλώντας για coachella να σου πω ότι σε αυτό το μουσικό φεστιβάλ συγκεντρώνονται τα πιο stylish κορίτσια και αν δεν μπορείς να αποκτήσεις τα κραγιόν της Kylie (ακατόρθωτο) για να τα φορέσεις στο Coachella Festival που γίνεται στην άλλη άκρη του κόσμου (δύσκολο) μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να πάρεις ιδέες για το πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου!

Read More

And More