Το make up look της Jennifer Lopez στο show των Dolce & Gabbana είναι απλά ονειρικό

Η JLo είναι φαινόμενο αφού έχει καταφέρει σε κάθε της εμφάνιση να ρίχνει το Instagram. Το κατάφερε και την Κυριακή στη Βενετία. Ταξίδεψε στην ονειρεμένη Ιταλική πόλη για χάρη των αγαπημένων της Dolce & Gabbana και το show που πραγματοποίησαν στο πλαίσιο του Alta Moda. 

@jlo

 

Η Lopez είχε στο πλάι της τους πιστούς beauty experts που σημαίνει τη make up artist Mary Phillips, τον hairstylist Chris Appleton και τον nail artist Tom Bachic. Και οι τρεις μαζί δημιούργησαν ένα ασύλληπτο beauty look που θα σας αφήσει άφωνες. Αλλά στο συγκεκριμένο post θα σταθώ στο make up look. Η Phillips δημιούργησε την τέλεια, λαμπερή βάση που τόσο αγαπά η Jennifer, με το highlighter να πρωταγωνιστεί. Στα μάτια εμπνεύστηκε από την δημιουργία Dolce & Gabbana που φορούσε η star, απλώνοντας πράσινες και χρυσές-μπρονζέ αποχρώσεις που αναδεικνύουν τόσο το χρώμα των ματιών της όσο και τον τόνο του δέρματος. Το βλέμμα τονίστηκε ακόμη περισσότερο με τις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά και τα άψογα και περιποιημένα φρύδια. 

@maryphillips

Τόνισε τα ζυγωματικά με ένα flushy pink blush ενώ τα χείλη παρέμειναν, όπως πάντα, nude και super λαμπερά με περίγραμμα ένα τόνο πιο σκούρο. Χωρίς υπερβολές ή εκκεντρικές λεπτομέρειες η Lopez αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως είναι μια από τις εντυπωσιακότερες και πιο θηλυκές celebrities αυτή τη στιγμή στην υφήλιο.

Απλά υποκλίνομαι. 

Read More

And More