Το νέο beauty λανσάρισμα της Victoria Beckham έχει γίνει ήδη viral

H Victoria Beckham είναι το απόλυτο beauty icon κι εκείνη που έφερε στο προσκήνιο, μετά από αρκετά χρόνια, το nude μολύβι χειλιών. Το προϊόν που την βοηθά να κάνει τα χείλη της να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο πλούσια. Η ίδια έχει εμμονή με το δέρμα της αλλά και το διακριτικό μακιγιάζ με φυσική λάμψη στα ζυγωματικά και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε τη δική της beauty σειρά. 

Κάθε νέο λανσάρισμα, γίνεται θέμα συζήτησης και δεν είναι τυχαίο πως τα προϊόντα της από την περασμένη εβδομάδα βρίσκονται στο διάσημο πολυκατάστημα Bergdorf Goodman της Νέας Υόρκης. Η Victoria το εγκαινίασε και παράλληλα παρουσίασε το νέο της προϊόν που έχει γίνει ήδη viral. Πρόκειται για το Cheeky Posh, ένα blush σε μορφή κρέμας που απλώνεται τέλεια στα ζυγωματικά και γίνεται ένα με το δέρμα. Χαρίζει την τέλεια πινελιά σε όλο το πρόσωπο, μια έντονη αίσθηση δροσιάς αλλά και υγιή όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

“Αγαπάω τις nude αποχρώσεις και η αλήθεια είναι πως δεν τολμώ την ένταση στο πρόσωπο. Άπλωσα όμως ελάχιστη ποσότητα Cheeky Posh σε ζυγωματικά, χείλη και βλέφαρα και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Εκτός από το γλυκό ροζ χρώμα που χαρίζει στο δέρμα με κάνει να χαμογελώ” είπε η Beckham. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως το blush σε μορφή κρέμας είναι το νέο μεγάλο make up trend που πρέπει να δοκιμάσεις. 

Read More

And More