Το νέο smokey γίνεται με χρυσή σκιά! Δέκα εικόνες για να εμπνευστείς

Να κάτι πολύ σημαντικό πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις αυτό το θέμα! Μπορεί το smokey eyes να μας πηγαίνει συνειρμικά σε ένα μακιγιάζ ματιών το οποίο έχει απαραιτήτως μαύρη ή καφέ σκιά αλλά αυτό είναι λάθος! Στην πραγματικότητα, το smokey δεν είναι παρά μία τεχνική που περιγράφει τον τρόπο που απλώνονται οι σκιές περιμετρικά του ματιού με σκοπό να δημιουργήσουμε αυτό το εφέ του… καπνού. Άρα, το smokey μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε χρώμα σκιάς εμείς επιλέξουμε, στην προκειμένη το χρυσό που έχει αποδειχθεί big thing για τον κόσμο του instagram- ένα μέσο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση των trends! 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα πολύ αγαπημένα- πολύ εντυπωσιακά τέτοια makeup για να δεις, να εμπνευστείς και, γιατί όχι, να αντιγράψεις! 

1.Shimmering golden bronze

@malvina_isfan 

Χρησιμοποίησε ως βάση για το μακιγιάζ σου μια χρυσή- bronze σκιά και χτίσε το αποτέλεσμα! Βάλε ένα μαύρο μολύβι περιμετρικά του ματιού και σβήσ’το καλά μέσα στην χρυσή σκιά. Τέλος, ενίσχυσε τις εξωτερικές γωνίες με ένα καφέ για να δώσεις την αίσθηση του πιο γατίσιου βλέμματος. 

2.Winged eyeliner και χρυσή σκιά 

@malvina_isfan

H χρυσή σκιά που μπαίνει με έμφαση στις εσωτερικές γωνίες κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο φωτεινό και ξεκούραστο και ναι, είναι κάτι που μας αρέσει πολύ! Όπως, επίσης, μας αρέσει η τραβηγμένη γραμμή eyeliner προς τις εξωτερικές γωνίες, ένα μακιγιάζ που είναι ιδανικό αν έχεις στρογγυλά μάτια ή αν θέλεις να κάνεις το βλέμμα σου πιο… πονηρό!

3.Gold all the way

@priscillaono 

Αν αγαπάς το χρυσό, αυτό εδώ το μακιγιάζ είναι ο τέλειος τρόπος να δείχνει την αγάπη σου! Το χρυσό, όπως βλέπεις δεν μένει στα μάτια αλλά σκαρφαλώνει και ψηλά στα ζυγωματικά με ένα προϊόν που μοιάζει να είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται στις εσωτερικές γωνίες του ματιού. Αρκετή εξάσκηση και θα τα έχεις καταφέρει τέλεια!

  4.Κλασικό χρυσό smokey

@malvina_isfan

Αν έχεις ήδη στη συλλογή σου την παλέτα Naked Honey από Urban Decay, τότε αυτό το μακιγιάζ θα σου φανεί παιχνιδάκι! Χρησιμοποίησε δύο- τρεις τόνους χρυσού με το πιο ανοιχτόχρωμο να τοποθετείται πάντα στις εσωτερικές γωνίες, κάνε αρκετό blending και θα έχεις τέλειο αποτέλεσμα. 

5.Glittery gold

@danessa_myricks

Δημιούργησε μια βάση με taupe ή καφέ σκιά περιμετρικά του ματιού και πρόσθεσε μόνο στο κέντρο χρυσό glitter είτε με ένα πινέλο είτε και ακόμη με το δάχτυλό σου. Το αποτέλεσμα θα απογειωθεί!

6.That detail

@allanface

Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ σου! Στην προκειμένη αυτή είναι οι δύο λεπτές γραμμές από μπλε eyeliner στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία που δίνουν μια αίσθηση γραμμικότητας στο smokey μακιγιάζ. 

7.Super sexy golden bronze

@tammytauka

Αν αυτό δεν είναι ένα από τα πιο sexy μακιγιάζ που έχεις δει ποτέ, τότε… ποιο; Μια κλασική χρυσή σκιά και ένα μαύρο eyeliner αποδεικνύονται θανατηφόρος συνδυασμός: Δύο tip: βρέξε το πινελάκι σου πριν απλώσεις τη σκιά ώστε να “γράψει” πιο έντονα και μην ξεχάσεις να γεμίσεις με μαύρο μολύβι και το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

8.The red carpet look

@allanface 

Ένα κλασικό χρυσό smokey που αντλεί την έμπνευσή του από το κόκκινο χαλί και προορίζεται και γι’αυτό! Για να το ολοκληρώσεις, φώτισε τα χείλη σου με ένα κόκκινο κραγιόν! 

9.Golden hour makeup

@aleesajaikaran

Λατρεύουμε αυτό το πολύ σύγχρονο μακιγιάζ όπου τα χρυσά χρώματα απλώνονται σε όλη την επιδερμίδα και είναι τέλεια σβησμένα, τόσο που μοιάζει να είναι ένα με αυτήν. 

10.Bronze undersmoke 

@patrickta

Μια πολύ αγαπημένη τεχνική που για να την πετύχει κανείς χρειάζεται ένα μαλακό μαύρο μολύβι και ένα πινέλο blending για να σβήσεις καλά την ρίζα του κάτω βλεφάρου. 

 

 

Read More

And More