Το rainbow eye make up look της Chiara Ferragni θα σου φτιάξει τη διάθεση

H Chiara Ferragni δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι άλλωστε η πιο επιτυχημένη influencer, με τη δική της σειρά μακιγιάζ, ρούχων, αξεσουάρ ενώ οι ακόλουθοι στο Instagram account της ξεπερνούν τα 24 εκατομμύρια! Φροντίζει καθημερινά να τους ενημερώνει για την προσωπική της ζωή, τα νέα λανσαρίσματα, τα ταξίδια που κάνει με την οικογένεια της αλλά και τα beauty looks που υιοθετεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Μερικά από τα οποία γίνονται τάσεις μέσα σε λίγες ώρες. Η Chiara άλλωστε αγαπάει πολύ τα έντονα χρώματα και τολμά να τα χρησιμοποιεί τόσο στα μάτια όσο και τα χείλη. Το τελευταίο eye make up look της είναι στ’ αλήθεια εκρηκτικό και είμαι σίγουρη που θα σου φτιάξει την ημέρα. Πρόκειται για ένα rainbow eye make up με λαμπερέςshimmer σκιές σε πράσινη, κίτρινη και μοβ απόχρωση. 

Ο προσωπικός της make up artist Manuele Mameli, χρησιμοποίησε τα χρώματα του ουράνιου τόξου για να χαρίσει στο βλέμμα της Ferragni το πιο χαρούμενο και αισιόδοξο εφέ. Κράτησε τα χείλη super λαμπερά και ροζ και τόνισε τις βλεφαρίδες με δύο στρώσεις μάσκαρα. 

Και κάπου εδώ θέλω να σου προτείνω να το αντιγράψεις asap. 

Read More

And More