Το τέλειο tip με το beautyblender που θα σου δώσει τις γυαλάδες των μοντέλων!

Αν δεν έχεις πάρει ένα beautyblender ακόμη (aka αυτό το σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού) θα πρέπει να το κάνεις σήμερα κιόλας. Γιατί το beautyblender έχει 49966 χρήσεις που σου αλλάζουν τη ζωή και τον τρόπο που δείχνει το πρόσωπό σου. Εσύ που είσαι ήδη beautyblender addict το γνωρίζεις. Όμως, πιθανότατα να μην ξέρεις αυτό το tip για το οποίο θα διαβάσεις παρακάτω και το οποίο θα δώσει στο πρόσωπό σου αυτές τις τέλειες, φυσικές γυαλάδες των μοντέλων.

Αυτές τις γυαλάδες!

Αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου βάλε στο beautyblender σου μια- δύο σταγόνες από ένα λαδάκι προσώπου και ταμπόναρε ψηλά στα ζυγωματικά και στην κορυφή της μύτης. Αν θες να απογειώσεις το αποτέλεσμα μπορείς να κάνεις ένα πέρασμα από την κορυφή της μύτης και κάτω από τα φρύδια. Οι γυαλάδες που αποτυπώνονται στο πρόσωπό σου είναι τόσο φυσικές σαν να γεννήθηκες με την πιο ξεκούραστη και υγιή επιδερμίδα του κόσμου!

Προσοχή! Μην χρησιμοποιείς πούδρες αν πρόκειται να κάνεις αυτό το tip. Ή μάλλον, μην χρησιμοποιείς πούδρες έτσι κι αλλιώς καθώς σου δίνουν αυτό το εφέ μάσκας που είναι ξεπερασμένο. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα κάνε απλώς ένα πέρασμα με φαρδύ πινέλο στη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι).

 

Read More

And More