Το τρικ με το φον ντε τεν που χαρίζει απίθανη λάμψη στην επιδερμίδα

Γύρισες από τις διακοπές, έχεις αποκτήσει τέλειο μαύρισμα και επανήλθες στην καθημερινότητα και πιθανότατα και το γραφείο. Αυτό σημαίνει πως έχεις αφήσει πίσω το no makeup make up look και χρησιμοποιείς και πάλι το φον ντε τεν, τη μάσκαρα, το blush και το αγαπημένο σου lip gloss. Και σε αυτό το σημείο έρχομαι να σου αποκαλύψω το πιο έξυπνο τρικ με τη βάση που χαρίζει απίθανη λάμψη στο δέρμα σου αλλά και διάρκεια.

Πρόκειται για ένα hack που κάνει θραύση στο Tik Tok τις τελευταίες ημέρες και θέλω να το μοιραστώ μαζί σου γιατί είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθείς.  Αρχικά απλώνεις στο πρόσωπο primer. Στη συνέχεια αναμειγνύεις δύο διαφορετικά φον ντε τεν, ένα για τέλεια κάλυψη και ένα με απαλούς ιριδισμούς. Ψεκάζεις επίσης το μείγμα με primer και το εφαρμόζεις  με το beauty blender.

Χάρη στο συγκεκριμένο έξυπνο τρικ, το δέρμα αποκτά μια φυσική λάμψη μιας και είναι super ενυδατωμένο και ταυτόχρονα δείχνει δροσερό για ώρες. Η βάση παραμένει στη θέση της μέχρι τη στιγμή που θα την αφαιρέσεις.

Τοι ίδιο ακριβώς μπορείς να κάνεις και με το κονσίλερ χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου προϊόν μόνο. Το απλώνεις επίσης με το ειδικό σφουγγαράκι ώστε να ελέγξεις την ποσότητα.

Photos: iStock

Read More

And More