How cool is that?

Τώρα μπορείς να σετάρεις τη μάσκα σου με το αγαπημένο σου Fenty makeup!

Φοράω εντατικά μάσκες μιας χρήσης και θεωρώ ότι οι υφασμάτινες δεν κάνουν δουλειά. Well, well! Το παίρνω όλο πίσω γιατί αυτό εδώ το brand έχει την πιο έξυπνη ιδέα για υφασμάτινες μάσκες προσώπου που με έβαλαν σε πειρασμό!

Πρόκειται για το brand Shami Oshun που δημιούργησε μάσκες σε πολλούς και διαφορετικούς τόνους ώστε να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει ακριβώς στον τόνο της επιδερμίδας σου! Μάλιστα, για να δημιουργήσει αυτές τις έντεκα αποχρώσεις το brand άντλησε έμπνευση από τα Fenty Foundation. Να σου θυμίσουμε ότι το makeup brand της Rihanna ήταν το πρώτο που έκανε λόγο για την διαφορετικότητα και ξεκίνησε με μια σειρά foundation που αποτελούνταν από σαράντα διαφορετικές αποχρώσεις.

“Αυτές οι μάσκες δεν δημιουργήθηκαν για λογαριασμό των Fenty. Δημιουργήθηκαν με έμπνευση από τα makeup Fenty ώστε να βρει ο καθένας την τέλεια δική του απόχρωση μάσκας, εκείνη που ταιριάζει ακριβώς με τον τόνο της επιδερμίδας του. Τα Fenty είναι το αγαπημένο μας brand και οι περισσότεροι ξέρουν ακριβώς ποιος είναι το νούμερο foundation που φοράνε στα Fenty”, έγραψε η δημιουργός του brand στο twitter, ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν και νέες αποχρώσεις!

Οι μάσκες που είναι μέχρι στιγμής σε έντεκα αποχρώσεις, από 1 έως 11, έχουν την εξής λογική: αν ξέρεις ποια απόχρωση makeup φοράς στα Fenty τότε μπορείς να βρεις εύκολα εκείνη την nude μάσκα που είναι ακριβώς ίδια με τον τόνο της επιδερμίδας σου, όπως θα δεις παρακάτω.

Ωστόσο, αν θέλεις να αποκτήσεις μια τέτοια μάσκα θα πρέπει να είσαι σε… εγρήγορση! Οι μάσκες είναι διαθέσιμες στο eshop Shami Oshun, κοστίζουν 33 δολάρια αλλά είναι είναι συνεχώς sold out αλλά γίνεται συνεχώς restock!

 

 

 

Read More

And More