Βγήκαμε για shopping και αυτά είναι τα 7 most wanted προϊόντα ομορφιάς που βρήκαμε στα Sephora!

Στο Sephora.com υπάρχει μια στήλη που σου δείχνει τα top προϊόντα ανά κατηγορία που μπορείς να βρεις στα συγκεκριμένα καταστήματα. Με αφορμή αυτή την στήλη και δεδομένου ότι στα Sephora υπάρχει μια προσωπική αδυναμία, είπα να κάνω την δική μου beauty έρευνα. Λοιπόν, αυτά είναι τα δικά μου αγαπημένα top 7 προϊόντα που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στα Sephora! Αλήθεια, χρησιμοποιείς κάποιο από τα παρακάτω;

Για σταδιακό μαύρισμα χωρίς ήλιο στο πρόσωπο

Sampar 3 Day Weekend 24h/24 Visage (€39.00) Όλες θέλουμε να αποκτήσουμε μια ελαφριά λάμψη στο πρόσωπό μας χωρίς τον φόβο της φωτογήρανσης. Αυτό το gel κάνει αυτό ακριβώς, διεγείροντας φυσικά τη σύνθεση μελανίνης στο δέρμα.
Plus: Η τεχνολογία Smart Sun Prevention προφυλάσσει το DNA των δερματικών κυττάρων από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων του ήλιου και της γήρανσης που προκαλούνται από τον ήλιο.

…Και στο σώμα

Sampar 3 Day Weekend Body (€39.00). Περιέχει στην σύνθεσή του βούτυρο καριτέ (μεταξύ άλλων!) και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση. Αυτό όμως για το οποίο θα το λατρέψεις είναι το γεγονός ότι προσφέρει σταδιακό μαύρισμα χωρίς λεκέδες! Το φοράω την τελευταία εβδομάδα και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ήδη είχα κάποιες ερωτήσεις για το αν κάνω ηλιοθεραπεία τα προϊόντα στην ταράτσα μου!

Το νέο μου άρωμα!

Eau de Toilette See and Be Seen Sasha, Benefit (€36.00). Στα καταστήματα Sephora το άρωμα αυτό θα φτάσει αρχές Ιουνίου, αλλά εγώ έχω τελειώσει ήδη το πρώτο μπουκάλι (τα τυχερά μιας beauty editor!). Αν ήταν γυναίκα η Sasha θα ήταν μια παθιασμένη καλλιτέχνιδα που απολαμβάνει να είναι το κέντρο της προσοχής! Και με αυτό το άρωμα δεν περνάς απαρατήρητη! Bonus: το τέλειο packaging όπως και κάθε αρώματος της Benefit!

Ολοκαίνουριο brand σε αντηλιακά!

Αντηλιακό Spray huile bronzante Açaï SPF 6. Η εταιρία Sol de Janeiro δημιουργήθηκε από μια ομάδα φίλων παθιασμένων με τη χώρα τους και τη φύση, προέρχονται από την Βραζιλία και θα γίνουν η νέα καλοκαιρινή μανία! Το συγκεκριμένο αντηλιακό είναι σχεδιασμένο ειδικά για τα σώματα συνηθισμένα στην έκθεση στον ήλιο, ανακουφίζει το ηλιοκαμένο δέρμα αφήνοντας ένα ομοιόμορφο ελαφρώς λιπαρό στρώμα με ευχάριστο άρωμα που διεισδύει άμεσα στο δέρμα, χαρίζοντάς του λεία και απαλή υφή. Τα συστατικά φυτικής προέλευσης του προϊόντος τρέφουν το δέρμα ενισχύοντάς το κατά της ξηρότητας και ευνοούν το μαύρισμα.

Κάτι για μαύρισμα εδώ και τώρα!

Προϊόν αυτομαυρίσματος για το πρόσωπο Tinted Self Tanning Face Gel (€12.90). Αν φοβάσαι τα προϊόντα self tan για τους λεκέδες που μπορεί να αφήνουν, σου λέω ότι το συγκεκριμένο προσαρμόζεται στον φυσικό τόνο της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα είναι φυσικά ηλιοκαμένο. Όμως σε προειδοποιώ: άπλωσέ το με φειδώ! Ένα πολύ λεπτό στρώμα σε όλο το πρόσωπο χωρίς να παραμελείς το λαιμό!

Νέα BB cream!

DR Brandt Flexitone BB cream (€38.90). Παγκόσμιας φήμης δερματολόγος, ο Δρ Frédéric Brandt συμβουλεύει και έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με μια σύνθετη ποικιλία δερματικών προβλημάτων στο ιατρείο του. Από όλα τα θέματα που βρίσκονται υπό εξέταση, ένα πρόβλημα επανέρχεται σε καθεμιά από τις γνωματεύσεις του: ο ανομοιόμορφος δερματικός τόνος. Ο Dr Brandt ανέπτυξε την κρέμα Flexitone BB cream προκειμένου να τελειοποιήσει και να διορθώσει το δερματικό τόνο, μέσα από ένα πλήρες φάσμα χρωμάτων, υφών και τύπων δέρματος. Χάρη στις αυτό-ρυθμιζόμενες χρωστικές ουσίες και στην τεχνολογία ανάμιξης αποχρώσεων, αυτή η επαναστατική κρέμα προσαρμόζεται τέλεια σε όλους τους δερματικούς τόνους, προσφέροντας μια ανάλαφρη και ευέλικτη λύση στα παραδοσιακά φον ντε τεν.

Πασπαρτού χρώμα στα νύχια!

Crystal Cap Polishes, απόχρωση Porchester Square – Muted mushroom Naila Inc. (€16.00). Τα Nails Inc. μόλις κατέφθασαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora! Μεταξύ των άπειρων βερνικιών υπάρχει και μια exclusive σειρά με 100 swarovski στο καπάκι. Αυτό το χρώμα το αγαπώ και το φοράω τώρα που σου γράφω αυτές τις γραμμές!

Read More

And More