Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια χρωματιστή παλέτα αυτό το φθινόπωρο γιατί το tie-dye είναι τεράστια τάση!

Για πολύ καιρό διατηρούσαμε μια minimal προσέγγιση σε σχέση με το μακιγιάζ. Σκέψου το: όλα τα προηγούμενα χρόνια κάναμε focus στην επιδερμίδα, χτενίζαμε τα φρύδια ανοδικά, βάζαμε ίσως και ένα χρώμα στα χείλη και αυτό ήταν όλο. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, φαίνεται πως έχει αρχίσει να γίνεται η μεγάλη ανατροπή: το μακιγιάζ απέκτησε χρώμα! Ή, καλύτερα, το μακιγιάζ απέκτησε χρώματα και το focus γίνεται στα μάτια!

Το προηγούμενο διάστημα είδαμε και την Cara Delevingne και την Lucy Boynton να έχουν την ίδια τεχνική στο μακιγιάζ τους: η τεχνική λέγεται tie-dye και η λογική είναι το ένα χρώμα να διαδέχεται το άλλο. Επίσης, αντίστοιχες εντάσεις στο μακιγιάζ των ματιών είδαμε και στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ενώ αν αναρωτιέσαι πώς και γιατί τώρα, η απάντηση είναι ότι το Euphoria και όλα τα εμπνευσμένα μακιγιάζ που βλέπουμε στην σειρά HBO έχουν ασκήσει μια επίδραση σε όλο αυτό που συμβαίνει.

Για να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη, για αυτό το μακιγιάζ θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια χρωματιστή παλέτα (σου έχουμε τις αγαπημένες μας παρακάτω), ενώ η τεχνική είναι αρκετά εύκολη: πίεσε με το δάχτυλό σου τοπικά την σκιά με τρόπο ώστε η μια να διαδέχεται την άλλη, και έπειτα πάρε ένα fluffly πινέλο και κάνε blending με κυκλικές και απαλές κινήσεις, ώστε η μια σκιά να μοιάζει ότι μπαίνει στην επόμενη.

Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΣΚΙΕΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Palette, Sephora. Αυτή η παλέτα περιλαμβάνει 14 ολοκαίνουριες σκιές και compact pigments σε ματ και μεταλλικό φινίρισμα. Αυτό που μας αρέσει στα προϊόντα μακιγιάζ Anastasia Beverly Hills είναι ότι έχουν τέλεια απόδοση χρώματος και φυσικά αυτή η παλέτα δεν είναι η εξαίρεση!

 

Ultimate Edit Petit Shadow Palette απόχρωση Brights, Nyx, €6.09. Η παλέτα σε συσκευασία ταξιδιού περιλαμβάνει έξι επιλεγμένες αποχρώσεις σε ένα έντονο μείγμα πλούσιων, βελούδινων υφών που χαρίζουν σαγηνευτικό αποτέλεσμα. Bonus info: τα προϊόντα σε travel size είναι ιδανικά για να πειραματιστείς με ένα trend χωρίς, όμως, την δέσμευση που προϋποθέτει η αγορά μιας μεγάλης παλέτας!

 

 

 

Dior 5 Coleurs Limited Edition, απόχρωση Glorif Eye, €47.21. Αν δεν ξέρεις ποια χρώματα να συνδυάσεις στο δικό σου tie-dye μακιγιάζ ή αν θέλεις να υιοθετήσεις το trend χωρίς, όμως, το αποτέλεσμα να είναι κραυγαλέο, αυτή η παλέτα είναι ότι πρέπει καθώς και τα πέντε χρώματα σετάρονται τέλεια μεταξύ τους!

Subtil Palette 8720, Beauty is Life, Make Me Up, €89.72. Αν αγαπάς το full makeup ή είσαι επαγγελματίας makeup artist αυτή η παλέτα είναι τέλεια! Κινείται χρωματικά σε κοντινούς τόνους έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα πάει τίποτα λάθος με τα χρώματα που θα επιλέξεις!

Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette, €49.05. Προσάρμοσε την tie-dye τεχνική στα δικά σου πιο… γήινα δεδομένα επενδύοντας σε μια παλέτα με ζεστές αποχρώσεις όπως αυτή η ολοκαίνουργια Urban Decay.

 

Read More

And More