Μαλλιά στο κρύο: 10 τρόποι να διατηρήσεις το στιλ σου στους μηδέν βαθμούς!

Να κάτι που συμβαίνει σε όλες μας στους μηδέν βαθμούς: μαλλιά που μπλέκονται κάπου ανάμεσα στα σκουφιά και στα κασκόλ κι εκείνος ο κόμπος που δημιουργείται και ξεμπλέκεται γύρω στο Πάσχα. Επίσης, κάτι άλλο που συμβαίνει στους μηδέν βαθμούς είναι πως το στιλ θυσιάζεται στο βωμό της ζέστης. Εχμ, νομίζεις! Ξοδέψαμε όλο το πρωινό μας κάνοντας search στα μεγαλύτερα site online shopping για να βρούμε εκείνα τα χτενίσματα– hair accessories που σε κρατούν και ζεστή και uber-stylish! Για να τα δεις και να πάρεις ιδέες συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

1.Pigtails και σκούφος

Ο πιο safe τρόπος για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου άθικτα είναι να κάνεις δύο σφιχτά χαμηλά πλεξιδάκια και να φορέσεις το αγαπημένο σου σκουφάκι! Bonus: όταν τα λύσεις τα μαλλιά σου θα έχουν τους τέλειους κυματισμούς! Σκουφάκι adidas Originals Trefoil Beanie, €20.00, Urban Outfitters.

2.Αφέλειες και σκούφος

Έχεις αφέλειες; Εκμεταλλεύσου τις και άφησέ τις έξω από τον σκούφο σου. Αυτομάτως αυτές θα προσθέσουν πόντους στιλ στην εμφάνισή σου! Πλεκτό σκουφάκι με γούνα στο τελείωμα, Cable Knit Fur Pompom Beanie, €24.00, Urban Outfitters.

3.Μάλλινο turban

Στο εξωτερικό υπάρχουν άπειρα, στην Ελλάδα θα βρεις κάποια. Όπως και να ΄χει, τα μάλλινα turban είναι ένα από τα πιο τέλεια και ζεστά hair accessories και είναι ιδανικά αν έχεις λεπτή τρίχα ή μαλλιά χωρίς ιδιαίτερο όγκο. Alex Scarf, €75.00, Sezane

4.Πλεξίδα στο πλάι και τον πιο ζεστό σου σκούφο!

Αν τα pigtails σου φαίνονται πολύ παιδικά, δοκίμασε να φέρεις τα μαλλιά σου όλα από τη μια μεριά και να κάνεις μια πλεξίδα στο πλάι. Σε αυτή την περίπτωση όλο το πρόσωπό σου θα είναι εκτεθειμένο, οπότε φρόντισε να έχεις περάσει μια BB cream, να φορέσεις lip balm και να χτενίσεις τα φρύδια σου ανοδικά. Χειροποίητο σκουφάκι, Bogner Trina Wool Beanie, €123.20, Free People

5.Layers στο μπροστινό μέρος

Αν είσαι καστανή επένδυσε σε σκούφους που κάνουν χρωματικό contrast με τα μαλλιά σου. Επίσης, αν έχεις layers, τοποθέτησε το σκουφάκι λίγο πιο πίσω για να τους τονίσεις. Σκουφάκι από cashmere, Cashmere Roll Cuff Beanie, €59.84, Free People

6.Μάλλινο headband

Μια ακόμη αγαπημένη επιλογή είναι τα headbands. Φόρεσε τα και κάνε το look σου πιο ενδιαφέρον με ένα κόκκινο κραγιόν. Κορδέλα μαλλιών- πλεκτό τουρμπάνι, €5.99, Zara

7.Τραγιάσκα και καρέ

Το καρέ και ο μπερές είναι μια κάπως… αναμενώμενη επιλογή. Το καρέ, όμως, και η τραγιάσκα δίνουν πόντους στιλ και καμουφλάρουν τέλεια μια bad hair day. Bonus: μπορείς να το φοράς ακόμη και αν η θερμοκρασία δεν είναι κολλημένη στους μηδέν βαθμούς. Τραγιάσκα €11.00, Mango.

8.Frame braids

Αν θέλεις να δώσεις ένα bohemian twist στο look σου, κάνε δύο λεπτά πλεξιδάκια στο μπροστινό μέρος και φόρεσε ένα μονόχρωμο σκούφο ώστε να “ησυχάσεις” το αποτέλεσμα. Cozy Femme Beanie, €14.00, Urban Outfitters.

9.Undone καρέ και μπερέ

This is so french! Αν έχεις ένα τέτοιου τύπου καρέ πλαισίωσέ το με έναν μπερέ και θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο παριζιάνικο look! Μάλλινο μπερέ με κοσμήματα, €9.99, Zara.

10.Μαλλιά μέσα από το πουλόβερ

Για να μην… μπλέξεις, ούτε εσύ ούτε τα μαλλιά σου, τοποθέτησέ τα μέσα από το πουλόβερ σου. Αρκεί αυτό να είναι χαχόλικο ώστε να μην φαίνονται οι όγκοι που δημιουργούνται. Από πάνω βάλε ένα επίσης πλούσιο σκούφο και άφησε κάποιες τούφες να πέφτουν ατημέλητα στο πρόσωπό σου. Cozy Chunky Knit Beanie, €34.00.

Read More

And More