΄Ανοιξε το πρώτο κομμωτήριο ΜΟΝΟ για πλεξίδες!

Η Blake Lively λατρεύει τις πλεξίδες (κι εγώ την Blake Lively!). Και δεν τις επιλέγει μόνο για την καθημερινότητά της αλλά και για τις πολύ official εμφανίσεις της, όταν βάζει το εντυπωσιακό της gown και περπατάει στο κόκκινο χαλί. Πολύ πρόσφατα είχε εμφανιστεί με την πλεξίδα που βλέπεις σε αυτή την photo ή αλλιώς όπως το είχαμε ονομάσει το “θέλω να το κλέψω τώρα” χτένισμα.

Τότε αρκετές από εσάς είχατε πει ότι πρόκειται για ένα δύσκολο χτένισμα που καμία δεν θα μπορούσε να καταφέρει μόνη της (δες εδώ το σχετικό άρθρο). Δεν θα διαφωνήσω! Πώς θα σου φαινόταν, όμως, αν υπήρχε ένα κομμωτήριο το οποίο έκανε αποκλειστικά και μόνο πλεξίδες; Ξέχνα τις βαφές, το κούρεμα και τις μπούκλες! Μιλάμε μόνο για πλεξίδες!

Έχω ένα καλό κι ένα κακό beauty νέο! Αυτό το κομμωτήριο μόλις άνοιξε (το καλό!) αλλά βρίσκεται στην Νέα Υόρκη (το κακό!). Είναι το κομμωτήριο του διάσημου hair stylist John Barrett και εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στις πιο θεαματικές πλεξίδες: ψαροκόκαλο, πλεξίδα- στεφάνι, γαλλική και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς αρκεί να το ζητήσεις. Διόρθωση: αρκεί να βρεθείς εκεί για να το ζητήσεις! Μια πλεξίδα χωρίς λούσιμο και στέγνωμα κοστίζει 45 δολάρια.

Πες μου, πόσο υπέροχη βρίσκεις αυτή την ιδέα; Δεν θα ήταν πολύ ωραίο να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα; Σου αρέσουν οι πλεξίδες; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More