10+1 προϊόντα περιποίησης και styling για τέλειες μπούκλες

Άνοιξη και ανανεωμένο χτένισμα πηγαίνουν παρέα! Η διάθεσή μας γίνεται όλο και πιο ανάλαφρη, όσο φτιάχνει ο καιρός, ενώ θέλουμε φροντισμένα σγουρά μαλλιά και μπούκλες γεμάτες κίνηση που απογειώνουν κάθε μας εμφάνιση. Γι’ αυτό μπήκαμε στο Zizel.gr ώστε να βρούμε τις top μάρκες για μαλλιά με μπούκλες!

Τα σγουρά μαλλιά ή τα μαλλιά με μπούκλες μπορεί να γίνουν απαιτητικά στη διαχείριση αφού η υγρασία, ο έντονος αέρας και η πολύωρη έκθεση στον ήλιο τα επηρεάζει και τους προκαλεί φριζάρισμα, θαμπάδα ή ξηρότητα. Εμείς κάναμε έρευνα, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα brand, τα top sellers, προϊόντα που και εμείς λατρεύουμε και που μπορείς να βρεις διαθέσιμα στο Zizel.

 

5 super προϊόντα Care

Αν θες καλοσχηματισμένες μπούκλες, που να έχουν όγκο και να είναι απαλές, τότε δοκίμασε το Curl Control Treatment Shampoo, της Saryna Key. Πλούσιο σε shea butter, περιέχει πρωτεΐνες μεταξιού, προβιταμίνη B5 και αμινοξέα που αναζωογονούν και ενδυναμώνουν τα μαλλιά σε βάθος. 

Κατάλληλο για σγουρά και άφρο μαλλιά, η leave-in θεραπεία Curl Expression, προσφέρει δύο φορές περισσότερη ενυδάτωση από αντίστοιχα προϊόντα, δε βαραίνει τα μαλλιά, τα μεταμορφώνει και τα κάνει πιο μεταξένια και πιο απαλά από ποτέ.

 

Το συγκεκριμένο σαμπουάν της Kérastase, έχει κρεμώδη υφή, είναι πλούσιο σε θρεπτικό μέλι manuka και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, χωρίς να βαραίνει τις μπούκλες. Η σύνθεσή του, που περιέχει Ceramides, ενισχύει την ανάπτυξη νέας τρίχας, τον όγκο στα μαλλιά και βοηθάει σημαντικά στο styling, αφού προσφέρει απαλότητα και ζωντάνια. Δείτε το εδώ

Wella Professionals NutriCurls Curls Curlixir Balm

Αν ψάχνεις κρέμα θρέψης για τις μπούκλες σου το Curls Curlixir Balm θα σε σώσει! Ένα πρακτικό προϊόν αφού δε χρειάζεται ξέβγαλμα, που περιέχει εκχύλισμα πίτουρο, έλαιο jojoba και συμπλέγματα που προσφέρουν βαθιά θρέψη στην τρίχα και καταπολεμάνε αποτελεσματικά το επίμονο φριζάρισμα.

 

Sebastian Professional Twisted Mask

Ολοκληρωμένη φροντίδα μαλλιών χωρίς μάσκα δε γίνεται. Ειδικά σχεδιασμένη μάσκα μαλλιών για μπούκλες, που θρέφει σε βάθος, ενδυναμώνει την τρίχα και δημιουργεί ελαστικές, γεμάτες κίνηση μπούκλες, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει το φριζάρισμα. Θα το βρείτε σε έκπτωση στο zizel.gr

5 super προϊόντα Styling

Moroccanoil Curl Defining Cream

Δώσε στυλ και σχήμα στα σγουρά μαλλιά σου με την κρέμα φορμαρίσματος Moroccanoil Curl Defining Cream. Με προηγμένη τεχνολογία που ζωντανεύει τις μπούκλες, ενώ παράλληλα χαρίζει κίνηση και αποτρέπει το ενοχλητικό φριζάρισμα. Ιδανικό και για beach waves.

Bumble & bumble – Curl Reactivator

Ένα σούπερ ενυδατικό σπρέι μαλλιών, που προσφέρει προστασία από το φριζάρισμα και λάμψη στα μαλλιά. Με μία σύνθεση πλούσια σε έλαια, βούτυρο καριτέ και κακάο, που δίνει βαθιά ενυδάτωση και ζωή στις μπούκλες! Δείτε το εδώ

Schwarzkopf Professional OSiS+ Bouncy Curls

Αν θες δυνατό κράτημα στις μπούκλες σου, το OSiS+ Bouncy Curls είναι σχεδιασμένο για εσένα! Ένα gel πλούσιο σε έλαια, με απαλή αίσθηση, που δε βαραίνει τα μαλλιά και προσφέρει μοναδικό έλεγχο κατά το styling κάνοντας τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη.

Paul Mitchell Twirl Around

Το Paul Mitchell Twirl Around είναι μία ενυδατική κρέμα και gel λείανσης σε ένα εξαιρετικό προϊόν. Προσφέρει πειθαρχία στις μπούκλες και τα σγουρά μαλλιά, αποτρέπει το φριζάρισμα και βοηθάει στο styling αφού οι τρίχες δεν κοκαλώνουν και δε βαραίνουν. Κατάλληλο και για vegan.

Label.m Curl Define Cream

Απαλλάξου μια για πάντα από το φριζάρισμα με τη Label. M Define Cream που προσφέρει προστασία, ενυδάτωση και ταυτόχρονα βοηθάει τις μπούκλες να αποκτήσουν ευδιάκριτο σχήμα και κίνηση. Με μία πλούσια σύνθεση από συμπλέγματα και έλαια που φροντίζουν σε βάθος την τρίχα.

+Bonus: Τελευταίο αφήσαμε το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν styling, που πρέπει να δεις!

Tigi Catwalk Curls Rock Amplifier

Για χτενίσματα που θυμίζουν εκείνα που βλέπουμε στα catwalk υψηλής ραπτικής, προτίμησε το Curls Rock Amplifier! Σε πρακτική μορφή κρέμας, βελτιώνει τη φυσική υφή των μαλλιών, προστατεύει από υγρασία, θερμότητα και ρύπανση, ενώ προσφέρει απόλυτο έλεγχο και κράτημα στις μπούκλες για να πετυχαίνεις κάθε φορά άψογο styling! Θα το βρεις εδώ