3 bob ιδανικά για εσένα που έχεις λεπτά μαλλιά

Το bob παραμένει μεγάλη τάση με τα it girls να την ακολουθούν υιοθετώντας τα ωραιότερα με την Gigi Hadid να είναι η τελευταία στη λίστα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών υπάρχει ένα bob που θα το αναδείξει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Κι επειδή γνωρίζουν ότι η λεπτή τρίχα είναι εκείνη που θέλει μεγαλύτερο “boost” αποκαλύπτουν τρία κουρέματα που χαρίζουν έξτρα όγκο και κίνηση

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bec Wyatt (@hairbybec)

The Box Bob: Είναι εκείνο που θυμίζει πολύ την αρχική, κλασική μορφή του κουρέματος με τις αυστηρές όμως άκρες απαλά γυρισμένες προς τα έξω και τους κυματισμούς να χαρίζει μια cool όψη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amrita-Karma (@amritapalahey)

The Italian Bob: Το μήκος του φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους και η χωρίστρα είναι βαθιά στο πλάι και ανασηκωμένη κάνοντας τα μαλλιά να έχουν τέλεια κίνηση. Θα το πετύχεις απλώνοντας μικρή ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος. Τα αφήνεις να στεγνώσουν φυσικά.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosamund Pike (@mspike)

The Power Bob: Αυστηρό και ολόισιο είναι εκείνο που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά. Αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά θα πρέπει να επενδύσεις σε μια πολύ καλή συσκευής θερμότητας για ίσιωμα. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164