4 ιδέες για super καλοκαιρινά μαλλιά χωρίς πιστολάκι!

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς και της ξεγνοιασιάς! Δεν θέλεις λοιπόν να είσαι με το πιστολάκι και τη βούρτσα προκειμένου να έχεις όμορφα μαλλιά. Απο την άλλη όμως, δεν σου αρέσει να κυκλοφορείς απεριποίητη. Καταλαβαίνουμε τον προβληματισμό σου και σου προτείνουμε τα πιο εύκολα στυλ μαλλιών για να περάσεις ένα ανέμελο και όμορφο καλοκαίρι! Πηγή έμπνευσης, για μια ακόμη φορά, οι αγαπημένες μας celebrities!

Shortcut όπως η Victoria Beckham πριν τα extensions

Τα κοντά μαλλιά είναι το καλύτερο για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Τους δίνεις σχήμα πολύ εύκολα, δε σε ζεσταίουν, έχουν πάντα στιλ και βάζουν τα γυαλιά στο πιστολάκι! Aν έχεις λεπτό πρόσωπο τόλμησέ το τώρα!

Χαμηλό σινιόν όπως η Marion Cotillard

Σίγουρα το καλοκαίρι μας θέλει χαλαρές, οι επίσημες εμφανίσεις όμως δεν λείπουν απο το πρόγραμμά σου. Αυτό το look είναι ότι χρειάζεσαι. Δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι, άπλωσε ένα spray λάμψης και πιάσε χαμηλά σε ένα σφιχτό ponytail. Στριφογύρισε την κοτσίδα κι έπειτα γύρισέ την περιμετρικά της βάσης. Στερέωσε με φουρκέτες και λακ τοπικά.

Κλασικό Ponytail όπως η Beyonce



Όσο κλασικό, τόσο όμορφο. Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά στη μέση του κεφαλιού. Πέρασε τα μαλλιά με ένα προϊόν λείανσης που θα τους δώσει λάμψη και λεία όψη. Θα έχεις ένα super look μέσα σε 5 λεπτά το πολύ!

Bedhead όπως η Mary Kate Olsen

Το look αυτό χρειάζεται τουλάχιστον 8 ώρες… ύπνου! Άπλωσε στις παλάμες σου ένα δυνατό gel φιξαρίσματος και πέρασέ το στα μαλλιά σου απο τις ρίζες ως τις άκρες πιέζοντάς τα απο πάνω πρός τα κάτω. Δεν θα χρειαστείς πάνω απο 5 λεπτά και το αποτέλεσμα θα είναι φρέσκο και σταθερό για ώρες. Επίσης, το τζελ θα δώσει στα μαλλιά σου την απόλυτη υγρή λάμψη, must για το καλοκαίρι.

Plus: Θέλεις κι άλλες ιδέες; Εδώ ο Νικόλας Βιλλιώτης σου δείχνει το μεγάλο hit του καλοκαιριού, επίσης χωρίς πιστολάκι! Σινιόν σαντιγύ!

Της Χριστίνας Σκαρμούτσου

Read More

And More