5 θεαματικά χτενίσματα για την Ανάσταση που σώζουν τα μαλλιά από ατυχήματα με τις λαμπάδες!

Είτε βγεις μετά την Ανάσταση είτε όχι σίγουρα θα θέλεις να είσαι όμορφη και περιποιημένη! Το μακιγιάζ είναι κάτι που λίγο πολύ το καταφέρνεις μόνη σου. Το hair styling, όμως; Συγκεντρώσαμε για σένα πέντε αγαπημένα χτενίσματα κατευθείαν από τα ανοιξιάτικα catwalks. Και το καλύτερο; Μπορείς να τα κάνεις μόνη σου και αν έχεις ίσια μαλλιά, για κάποια από αυτά δεν θα χρειαστείς καν πιστολάκι!

PS: Βασικός κανόνας Ανάστασης; Τα μαλλιά μας κάτω είναι ένα τεράστιο Νο! Νο! Μειώνεις το ρίσκο να μυρίσεις ξαφνικά κάτι που καίγεται και να είναι τελικά τα δικά σου μαλλιά!

H sleek πλεξίδα του Gucci

Δείχνει τέλειο σε ίσια ή τέλεια ισιωμένα μαλλιά, αναδεικνύει τα πρόσωπα σε οβάλ σχήμα και μπορείς να το κάνεις εύκολα σε μεσαίου μήκους μαλλιά (στο καρέ δεν θα καταφέρεις να κάνεις την πλεξίδα, στα πολύ μακριά από την άλλη, η πλεξίδα θα αποκτήσει μεγάλο όγκο!).
How to: Λούσε και ίσιωσε τα μαλλιά σου. Άπλωσε μια ποσότητα gel για wet look και χτένισε τα μαλλιά σου όλα προς τα πίσω. Πιάσε μια χαμηλή κοτσίδα με ένα όμορφο λαστιχάκι. Χώρισε την κοτσίδα σε δύο ισομερείς τούφες και αφού απλώσεις gel στριφογύρισε την κάθε τούφα και έπειτα στροφογύρισε και τις δύο μεταξύ τους. Πιάσε το τελείωμά τους με ένα αόρατο λαστιχάκι κι έπειτα γύρισε την κοτσίδα προς τα μέσα, “κρύβοντας” πίσω από την βάση της κοτσίδας. Στερέωσε με αρκετά τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών σου και ψέκασε με λακ για να σταθεροποιήσεις το χτένισμα.

Το ατημέλητο σινιόν με χαλαρή χωρίστρα του Phillip Lim

Είναι το ιδανικό χτένισμα για μαλλιά που αγγίζουν το ύψος των ώμων. Όσον αφορά στο σχήμα προσώπου, δεδομένου ότι η φράντζα “κόβει”, μπορεί αυτό το look να καμουφλάρει τόσο ένα μακρόστενο όσο κι ένα στρογγυλό πρόσωπο.
How to: Αφού λουστείς στέγνωσε τα μαλλιά σου. Αν έχεις ίσια, βάλε ελάχιστο αφρό για όγκο και πίεσε τα μαλλιά σου ανάμεσα στις παλάμες σου. Αν έχεις σγουρά μαλλια, ίσιωσε με βούρτσα καθώς στεγνώνεις. Σκοπός είναι τα μαλλιά να είναι σπαστά. Κρέπαρε την κορυφή των μαλλιών σου, στρώσε με μια βούρτσα χωρίς όμως να χάσεις τον όγκο και κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό χαλαρό σινιόν. Τώρα άφησε μια τούφα ακριβώς πάνω από το αυτί σου να πέφτει στο πρόσωπο και πιάσε την υπόλοιπη χωρίστρα χαλαρά προς τα πίσω. Ψέκασε με λακ για δυνατό κράτημα και είσαι έτοιμη!

Το sleek σινιόν των Viktor & Rolf

Aπό την πρώτη στιγμή που “περπάτησε” στην πασαρέλα το συγκεκριμένο look είχε πολύ μεγάλη απήχηση. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι το έκανε και η Natalie Portman. Βέβαια, αν τα μαλλιά σου είναι κοντά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρεις αφού θέλει αρκετό μήκος προκειμένου να γυρίσει το σινιόν προς τα μέσα.
How to: Κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς θα κάνεις αυτό το χτένισμα.

Το εμπνευσμένο ponytail του Gurung

Eίναι ένα χτένισμα που μας αρέσει πολύ και στο δείξαμε πρόσφατα εδώ. Βέβαια, υπάρχει μια βασική προϋπόθεση για να το υιοθετήσεις: τα μαλλιά σου πρέπει να είναι αρκετά μακριά και να μην είναι κομμένα με ντεγκραντάρισμα γιατί το τελικό χτένισμα δεν θα είναι όσο sleek θέλουμε.
How to: Κάνε κλικ εδώ και δες την φωτογράφιση του TLIFE βήμα- βήμα.

Το ρομαντικό χτένισμα της Louis Vuitton

Aυτό το χτένισμα δεν κάνει διακρίσεις! Ούτε σε σχήμα μαλλιών ούτε σε μήκος ή τύπο μαλλιών. Το μόνο ίσως που θα χρειαστείς είναι την βοήθεια μιας φίλης σου για το πίσω μέρος κυρίως των μαλλιών σου. Και οπωσδήποτε, ανάδειξε το χτένισμά σου με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια όπως μας υπέδειξε ο οίκος Louis Vuitton.
How to: Στο TLIFE έχουμε ήδη δοκιμάσει αυτό το χτένισμα! Για να δεις πώς γίνεται και να το κάνεις κι εσύ, κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More