6 εύκολα χτενίσματα για να δείχνεις περιποιημένη στα zoom calls αυτής της εβδομάδας

Η εβδομάδα ξεκίνησε και έχει μπροστά της ένα σωρό υποχρεώσεις και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν κοιτάς το ημερολόγιό σου και έχεις σημειωμένα κάμποσα zoom calls για τις επόμενες μέρες, άφησέ το πάνω μας! Εντοπίσαμε εκείνα τα χτένισματα που α) γίνονται αρκετά εύκολα και β) θα σε κάνουν να δείχνεις περιποιημένη στη στιγμή.

PS: μπορείς να συνεχίσεις να φοράς πυτζάμα από κάτω, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!

1.Bubble ponytail

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts)

To bubble ponytail είναι το χτένισμα που θα αναβαθμίσει την κλασική κοτσίδα μας. Γίνεται πάρα πολύ εύκολα αρκεί να έχεις στην διάθεσή σου μερικά διάφανα λαστιχάκια. Ένα ακόμη μυστικό είναι αν έχεις layers στα μαλλιά σου, να ψεκάσεις κατά μήκος με λακ έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα ενιαίο μήκος. 

2.The scarf braid

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KRISTIN ESS (AND LOTS OF DOGS) (@kristin_ess)

Όλες έχουμε στην ντουλάπα μας ένα μαντήλι και η hair stylist μας έβαλε σε πειρασμό να το αναζητήσουμε και να το βγάλουμε από εκεί για να το φορέσουμε στα μαλλιά μας! Μάλιστα, αυτό που μας αρέσει στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι ότι μας αποδεικνύει πως δεν πρέπει πρώτα να κάνουμε το τέλειο ίσιωμα για να κάνουμε την πλεξίδα και να περάσουμε το μαντήλι στα μαλλιά μας γιατί αυτό το χτένισμα “γράφει” τέλεια και σε σγουρά μαλλιά!

3.70’s mini braids

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair)

Τα λεπτά πλεξιδάκια στο μπροστινό μέρος των μαλλιών είναι ένα χτένισμα που αναμφισβήτητα θα κλέψει την παράσταση σε ένα zoom call και θα σε κάνει να δείχνεις περιποιημένη στην στιγμή χωρίς, στην πραγματικότητα, να έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο σε αυτό. Απλώς κάνε χωρίστρα στη μέση και πάρε δύο τούφες που έχουν ακριβώς το ίδιο πάχος από τη μια και από την άλλη μεριά της χωρίστρας και ασφάλισε τις άκρες με λεπτά λαστιχάκια. Αν δεν έχεις τέτοια λαστιχάκια στην διάθεσή σου, θα πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα αν ψεκάσεις την άκρη με λακ και τρίψεις απαλά με τα δάχτυλά σου. 

4.Accesorize it!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair)

Αν σου αρέσει η minimal προσέγγιση, το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να σχηματίσεις την χωρίστρα σου και να βάλεις ένα τσιμπιδάκι λίγο πιο πάνω από το ύψος του αυτιού όπως βλέπουμε εδώ στην Kendall Jenner. Ένα μικρό μυστικό: επίλεξε το μέγεθος από το αξεσουάρ μαλλιών ανάλογα με τον όγκο και το μήκος των ίδιων των μαλλιών σου. Με απλά λόγια, αν έχεις πλούσια και πολλά μαλλιά χρειάζεσαι ένα μεγαλύτερο αξεσουάρ ώστε να μην “χαθεί” στον όγκο!

5.Half up

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KRISTIN ESS (AND LOTS OF DOGS) (@kristin_ess)

Τα μισά μαλλιά πιασμένα επάνω είναι μια επιλογή που δημιουργεί και το εφέ ενός άμεσου lifting και ναι, μπορείς να το κάνεις ακόμη και αν έχεις σγουρά μαλλιά όπως ξεκάθαρα βλέπεις εδώ!

6.Flip ponytail

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anisa Sojka (@anisasojka)

 

Μπορεί σε αυτό το χτένισμα η έμφαση να δίνεται στο πίσω μέρος των μαλλιών (κάτι που δεν βλέπει κανείς ιδιαίτερα σε ένα zoom call), αλλά αυτό το ρομαντικό εφέ που δημιουργείται στο μπροστινό μέρος είναι κάτι που ου συνομιλητές σου θα μπορούν εύκολα να εντοπίσουν! Και φυσικά, αν θέλεις να φανεί όλη η μεγαλοπρέπεια αυτού του, κατά τα άλλα, πανεύκολου χτενίσματος, μπορείς απλώς να τοποθετήσεις ένα καθρέφτη πίσω σου!

 

Read More

And More