6 τεμπέλικα χτενίσματα που γίνονται μόνο με ένα προϊόν!

Επειδή δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες κι επειδή όλες τυχαίνει κάποια στιγμή να έχουμε τα down μας ή να βαριόμαστε λίγο περισσότερο να φροντίσουμε την εμφάνισή μας, υπάρχουν beauty λύσεις! Αν, λοιπόν, σε πετυχαίνω με διάθεση… κουβάρια ο στόχος είναι να μην σου επιτρέψω και τα μαλλιά σου να ακολουθήσουν την ίδια οδό!

Με λίγα λόγια, παρακάτω θα βρεις έξι τεμπέλικα χτενίσματα που γίνονται μόνο με ένα προϊόν!

Χαμηλό, χαλασμένο πιάσιμο


Η πιο ωραία λύση για σπαστά και ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους ή και μακριά. Διαδικασία πολύ εύκολη! Αφού χτενίνεις, ψέκασε στα μαλλιά σου ξηρό σαμπουάν στις ρίζες όπως αυτό το Sephora. Γύρισε ανάποδα τίναξε με τα δάχτυλά σου για να ενισχύσεις τον όγκο και έπειτα κάνε χωρίστρα στο πλάι χωρίς να χάσεις τον όγκο. Πιάσε χαμηλά στο ύψος του αυχένα με ένα λαστιχάκι και είσαι έτοιμη.

Αφημένα κάτω αλλά με όγκο


Αυτό το χτένισμα θυμίζει κάτι από Kristen Stewart και αν και τεμπέλικο δείχνει τελικά πολύ sexy! Απλώς, ρίξε στην ρίζα ένα εξειδικευμένο προϊόν για όγκο. Συνήθως είναι σε μορφή πούδρας. Εμείς σου προτείνουμε το Volume Shaker του Shu Uemura (€45.00) που έχει και πινέλο για καλύτερη κατανομή. Πέρασε ανάμεσα τα δάχτυλά σου για να δώσεις όγκο και έτοιμη. Μην προσδιορίσεις την χωρίστρα.
Tip: αν δεν έχεις ένα εξειδικευμένο προϊόν για όγκο στο ντουλάπι σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις παιδική πούδρα. Αν και το αποτέλεσμα του όγκου δεν θα είναι σίγουρα το ίδιο.

Sleek χαμηλή κοτσίδα


Ένα χτένισμα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ίσιων μαλλιών. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, χτένισε τα μαλλιά σου, κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και άπλωσε ένα προϊόν λείανσης όπως αυτό το spray λάμψης και θερμοπροστασίας από το Pantene Pro-V. Πιάσε χαμηλά με λαστιχάκι, πάρε μια τούφα από το κάτω μέρος της κοτσίδας και γύρισέ την περιμετρικά της βάσης της για να καλύψεις το λαστιχάκι. Στερέωσε με τσιμπιδάκι.

Sleek σινιόν


Για να κάνεις ένα sleek σινιόν θα πρέπει να έχεις από μεσαίου μήκους μαλλιά και πιο μακριά. Κατά τον ίδιο τρόπο κάνε χωρίστρα, χτένισε τα μαλλιά σου και πέρασέ τα με ένα προϊόν που θα τους δώσει λάμψη και θρέψη όπως το Kerastase Elixir Ultime (€34.50). Δύο σταγόνες αρκούν. Έπειτα, αφού πιάσεις την κοτσίδα, πάρε την άκρη της και γύρισέ την περιμετρικά της βάσης. Στερέωσε με τσιμπιδάκια και είσαι πανέτοιμη!

Κυματισμοί με πλαϊνά πιασίματα


Αυτό το χτένισμα χρειάζεται προετοιμασία από το προηγούμενο βράδυ. Άπλωσε στα φρεσκολουσμένα σου μαλλιά ένα προϊόν ενυδάτωσης όπως το Morocanoil Hydrating Styling Cream (€31.90) και έπειτα πιάσε μια πλεξίδα. Πέσε για ύπνο. Το επόμενο πρωί λύσε και άνοιξε τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου. Πάρε δύο λεπτές πλαϊνές τούφες και φέρ’τις πίσω στερεώνοντας με λαστιχάκι. Πολύ ρομαντικό.

Top knot


Το top knot είναι ο βασιλιάς των τεμπέλικων χτενισμάτων και είναι τόσο απλό! Γυρνάς ανάποδα, ψεκάσεις με λάκ, κρεπάρεις, πιάνεις ένα πρώτο ponytail ψηλά στην κορυφή. Παίρνεις την κοτσίδα, την γυρνάς περιμετρικά της βάσης και πιάνεις με ένα δεύτερο λαστιχάκι. Ξαναψεκάζεις με λακ. Και αν θέλεις extra στιλ μπορείς να επενδύσεις στην νέα συλλεκτική λακ Mademoiselle Infinium που σχεδίασε ο hair stylist της Lady Gaga για την L’Oreal Professionnel (€8.00).

Read More

And More