Glam comes easy!

7 εύκολα αλλά glam χτενίσματα για το ρεβεγιόν!

Είναι πολύ πιθανόν να συμφωνήσεις μαζί μας: ένα από τα πράγματα που μας έχουν λείψει όλο αυτό το διάστημα που η μόνη διαδρομή που έχουμε να κάνουμε είναι κρεβατοκάμαρα- διάδρομος- σαλόνι και πίσω είναι να ντυθούμε όμορφα, να βαφτούμε και να χτενίσουμε τα μαλλιά μας κάπως διαφορετικά. Το ρεβεγιόν, λοιπόν, είναι η τελειότερη αφορμή για να διοχετεύσουμε όλη αυτή την ανάγκη μας και έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή. 

Ας κάνουμε, λοιπόν, focus στα μαλλιά μας: θα πρέπει να κάνουμε χτενίσματα που να είναι όσο εντυπωσιακά πρέπει για το cosy ρεβεγιόν στο σπίτι μας και να είναι και εύκολα την ίδια στιγμή έτσι ώστε να τα καταφέρουμε. Βρήκαμε κάποιες πολύ ωραίες ιδέες στο instagram και τις μοιραζόμαστε μαζί σου εδώ! Scroll down!

The 90’s top knot

@viola_pyak

Το messy top knot είναι ένα χτένισμα με το οποίο έχουμε περάσει εργατοώρες όλο αυτό το διάστημα. Για το ρεβεγιόν αντί να το αποχωριστείς μπορείς να το αναβαθμίσεις! Κάνε ένα πιο στιλιζαρισμένο και “σφιχτό” top knot στην κορυφή του κεφαλιού και άφησε να πέφτουν στο πρόσωπό σου δύο παχιές τούφες που θα προσθέσουν ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο τελικό look. 

Sleek & low ponytails 

@viola_pyak

Το χαμηλό sleek ponytail είναι μια τέλεια επιλογή αλλά ακόμη πιο τέλεια και ενδιαφέρουσα επιλογή είναι τα τρία χαμηλά ponytails (ή, αλλιώς, γιατί να κάνεις μόνο ένα όταν μπορείς να κάνεις τρία;). Η τεχνική είναι σχετικά απλή: με τρία λαστιχάκια πιάσε τρεις ισομερείς χαμηλές κοτσίδες στο ύψος του αυχένα και έπειτα για κάθε κοτσίδα ξεχώρισε μια λεπτή τούφα και στριφογύρισέ την περιμετρικά της βάσης της. Στερέωσε με τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη για το ρεβεγιόν!

Messy top knot

@paintedyangela 

Ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών σου με dry shampoo για να δώσεις όγκο αλλά και για να τις κάνεις πιο εύπλαστες. Έπειτα, κρέπαρε ελαφρώς με μια χτένα και πιάσε μια κοτσίδα ψηλά στην κορυφή. Στριφογύρισε την κοτσίδα γύρω από την βάση της, στερέωσε με τσιμπιδάκια και άσε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στο πρόσωπό σου. Σέταρε το hair look με το πιο λαμπερό σου top και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και είσαι πανέτοιμη!

Ρομαντικό half up

@paintedbyangela

Εδώ θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την πρέσα ή ένα ψαλίδι για μπούκλες! Χώρισε τα μαλλιά σου σε χοντρές τούφες και τύλιξε την καθεμία γύρω από το ψαλίδι. Έπειτα χτένισε με μια χτένα και αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία πιάσε τα μισά σου μαλλιά με ένα κοκαλάκι. Οι μπαρέτες θα κάνουν το χτένισμά σου πιο ενδιαφέρον και ενημερωμένο οπότε θα σου λέγαμε να τις προτιμήσεις!

Sleek χαμηλό σινιόν

@whiterosecollective

Επειδή ακριβώς τα σινιόν είναι και πολύ chic και πιο εύκολα να τα πετύχουμε, τα προτιμάμε. Εδώ βλέπουμε ένα πιο ιδιαίτερο σινιόν που μοιάζει περισσότερο με κόμπο. Αν θέλεις μπορείς να το απλοποιήσεις κάνοντας το κλασικό: στριφογυρίζοντας την κοτσίδα σου περιμετρικά της βάσης. 

Messy updo

@whiterosecollective

Εδώ θα χρειαστείς αρκετό κρεπάρισμα και κάποιο προϊόν όπως dry shampoo που θα δώσει στα μαλλιά σου όγκο και θα τα κάνει πιο εύπλαστα. Η διαδικασία είναι να κρεπάρεις τις ρίζες και έπειτα να πάρεις ξεχωριστά χοντρές τούφες και να τις στερεώσεις με τσιμπιδάκια ψηλά, στην κορυφή του κεφαλιού. 

Glossy waves

@whiterosecollective

Πάρε ένα ψαλίδι, τύλιξε τα μαλλιά σου κάθετα ανά τούφες ακολουθώντας την ίδια φορά (είτε αριστερόστροφα είτε δεξιόστροφα) και αφού ολοκληρώσεις χτένισε τα μαλλιά σου από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Done and done!

 

Read More

And More