90’s messy bun: Δες πώς θα δημιουργήσεις τη μεγαλύτερη τάση του φετινού Καλοκαιριού

Τα 90’s, όσο αφορά στα beauty trends, το φετινό καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Make up looks, μανικιούρ αλλά και χτενίσματα που έρχονται κατευθείαν από τη συγκεκριμένη δεκαετία, είναι και πάλι εδώ σε μια μοντέρνα και ανανεωμένη μορφή. Κι αν πρέπει να επιλέξω μία τάση μόνο που έχουν λατρέψει ήδη οι celebrities και βλέπεις παντού τον τελευταίο καιρό, αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το εμβληματικό 90’s messy bun της Pamela Anderson. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Glamour (@glamourmag)

Θηλυκό και ταυτόχρονα ανεπιτήδευτο και ανέμελο είναι το look που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου όποιο κι αν είναι το μήκος και η υφή των μαλλιών σου. Ίσια, curly, lob ή πολύ μακριά, δεν έχει σημασία. Το 90’s messy bun δείχνει υπέροχο και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείς αν το υιοθετήσεις το πρωί στο γραφείο, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο αλλά ακόμη και στην παραλία. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1)

H Kim Kardashian το συνδύασε με την vintage Dolve & Gabbana δημιουργία που φορούσε στον γάμο της αδερφής της Kourtney, στην Ιταλία. Υπεύθυνος ήταν ο προσωπικός της κομμωτής Chris Appleton. H icy blonde απόχρωση στα μαλλιά της άλλωστε απογείωσε το sexy 90’s messy bun χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ταιριάζει υπέροχα και στις καστανές. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Όπως για παράδειγμα η Dua Lipa που επέλεξε την πιο ανέμελη εκδοχή του αφού μάζεψε τα μαλλιά της στον απόλυτο messy bun που στερέωσε με το επίσης iconic 90’s αξεσουάρ μαλλιών aka το claw clip. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

H Gigi Hadid, με τη σειρά της αποδεικνύει πως το 90’s messy bun είναι απίθανο και αν έχεις φυσικές μπούκλες. Αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά χρησιμοποιώντας μερικά pins και να αφήσεις ελεύθερες τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη אבי חטיבה | Avi Hativa (@avihativa)

Κι αν έχεις κόψεις curtain bangs ακόμη καλύτερα αφού αναβαθμίζουν τον κότσο και του χαρίζουν το τέλειο, sexy twist. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Australian Artist (@bel_pipsqueekinsaigon)

Όσο πιο ανέμελο τόσο το καλύτερο λένε οι experts. Μπορείς να πιάσεις μια αλογοουρά αφήνοντας τα πλαϊνά μέρη των μαλλιών σου ελεύθερα, να στριφογυρίσεις την αλογοουρά στην κορυφή, πολύ χαλαρά και τέλος να τη στερεώσεις. Δεν θα χρειαστείς ούτε καθρέφτη. 

@shaaynemarie

i need to attempt it again #pamelaanderson #pamandtommy #90supdo #updo

♬ Be My Lover – La Bouche

Κι αν θέλεις να δεις βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις για να δημιουργήσεις το Pamela Updo δεν μένει παρά να παρακολουθήσεις το video και να αντιγράψεις τις κινήσεις. Θα χρειαστείς μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ σου. 

Read More

And More