Babylights: Αυτός είναι ο τρόπος να χαρίσεις λάμψη στα καστανά μαλλιά σου

Την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου τη σκέφτεσαι καιρό τώρα και τελικά κατέληξες πως δεν είσαι έτοιμη να αποχωριστείς τον κλασικό, καστανό τόνο. Παράλληλα όμως θέλεις να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να δημιουργήσει μερικές πινελιές λάμψεις ώστε να φωτίσει το πρόσωπο σου. Διακριτικές και κομψές. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει τι ακριβώς πρέπει να κάνεις εγώ είμαι εδώ με το trend που θα σε ξετρελάνει. 

Αναφέρομαι στα babylights. Πρόκειται για πολύ λεπτά και απαλά ως απόχρωση highlights που δημιουργεί ο haircolorist χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή τεχνική με τα αλουμινόχαρτα και δείχνουν υπέροχα τόσο σε ίσια όσο και σγουρά μαλλιά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kacie Nguyen (@hairbykacie1)

Τα babylights είναι ο καλύτερος τρόπος να ανανεώσεις την καστανή σου απόχρωση, όποιο τόνο και αν έχει ενώ δεν χρειάζεται να τα ανανεώνεις συχνά. Μπορείς να επαναλαμβάνεις την τεχνική εργασία κάθε 6 μήνες περίπου. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OC Stylist & Extensions (@colorbymichael)

H απόχρωση των baby highlights μπορούν να κινούνται σε όλους τους ξανθούς τόνους, από το caramel μέχρι το icy blonde αλλά και κόκκινους όπως είναι το χάλκινο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jim Dang|Hair Artist (@jimberlydang)

Είναι η ωραιότερη αλλαγή λίγο πριν το χειμώνα. 

Read More

And More