Barbie Blonde: Είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού και αυτά είναι τα looks που την αναδεικνύουν

Η Barbie-mania είναι εδώ. Παρούσα και για ευνόητους λόγους. Η Margot Robbie μεταμορφώθηκε στη διασημότερη κούκλα όλων των εποχών για τις ανάγκες της ταινίας που βγήκε στους κινηματογράφους και έκανε πάταγο. Ο Ryan Gosling στάθηκε στο πλάι της ως Ken. Κούκλος κι αυτός. Και τα beauty looks που υιοθέτησε η Robbie τόσο στην ταινία όσο και στις πρεμιέρες της ανά τον κόσμο έγιναν viral.

Το Barbiecore trend πήρε τεράστιες διαστάσεις με celebrities, it girls, influencers αλλά και το απλό γυναικείο κοινό να απλώνουν στα νύχια, χείλη και ζυγωματικά τις ωραιότερες ροζ αποχρώσεις. Και όσον αφορά στα χτενίσματα, ανάλαφροι κυματισμοί, retro αλογοουρές αλλά και half up με όγκο στην κορυφή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBIE (@barbiethemovie)

Και τώρα ήρθε η σειρά του Barbie Blonde. Της εμβληματικής ξανθιάς απόχρωσης που έχει η κλασική Barbie. Η φωτεινή, θηλυκή και παιχνιδιάρικη μαζί.

Τι ακριβώς όμως είναι το Barbie Blonde? 

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι πρόκειται για ένα bleached blonde που σημαίνει ότι γίνεται ξάνοιγμα με την γνωστή, παλιά, καλή και παραδοσιακή ντεκαπάζ ειδικά αν δεν είσαι ήδη ξανθιά. Σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστούν περισσότερες από μία επισκέψεις στον κομμωτή σου ώστε να το αποκτήσεις χωρίς να καταστρέψεις την τρίχα.

Αν πάλι είσαι, η διαδικασία για να το αποκτήσεις είναι ευκολότερη. Στη δεύτερη περίπτωση θα αποκτήσεις μια απόχρωση με butter υποτόνο, πιο “κρεμώδες” και ζεστό.  Θα πρέπει επίσης να γνωρίζεις ότι είναι ένα look που χρειάζεται συχνά ανανέωση και πιο συγκεκριμένα αμέσως μόλις εμφανιστεί η ρίζα. 

Κι αν το έχεις ήδη αποφασίσει, δες στη συνέχεια τα ωραιότερα Barbie Blonde Looks, γιατί δεν υπάρχει ένα μόνο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@gabriellacborges)

Barbie Classic Blonde Bob: Δύο τάσεις σε μία και ένα από τα ωραιότερα και πιο σοφιστικέ looks. Η συγκεκριμένα απόχρωση του ξανθού αναβαθμίζει το bob μοναδικά. Και αν είσαι τολμηρή μπορείς να κόψεις και να βάψεις τα μαλλιά σου λίγο πριν φύγεις για διακοπές. Σκέψου απλά τις selfies στο νησί!  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pati dubroff (@patidubroff)

Hollywood Barbie Blonde: Η Margot Robbie σου δείχνει τον τρόπο και το δρόμο για να εντυπωσιάσεις. Με glam διάθεση, κυματισμούς που βλέπεις στα Oscars, χωρίστρα στο πλάι και ανασηκωμένη φράντζα. Αυτές είναι οι κινήσεις που θα σε κάνουν να μοιάζεις με star.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth (@ellizabethh)

Bouncy: Μπούκλες, κίνηση και έξτρα όγκος. Ιδανικό look για εσένα που έχεις μακριά μαλλιά. Το Barbie Blonde τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο πλούσια ενώ κάτω από το φως το ήλιου ακτινοβολούν περισσότερο από ποτέ.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belinda Lee Mills (@bel_pipsqueekinsaigon)

Retro: Curtain bangs σε συνδυασμό με το αγαπημένο ξανθό χρώμα και τους κυματισμούς που θυμίζουν πρωταγωνίστρια του Old Hollywood. Και παράλληλα δείχνει πιο μοντέρνο και δροσερό από ποτέ.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belinda Lee Mills (@bel_pipsqueekinsaigon)

ΒΒ Updo: Ένα ακόμη retro look αλλά αυτή τη φορά με 60’s διάθεση και εμπνευσμένο από το εμβληματικό χτένισμα της Brigite Bardot.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⋆ tara ⋆ (@xtaramartin)

Grunge και 90’s: Που σημαίνει με τη φυσική απόχρωση στη ρίζα να είναι ορατή, το χτένισμα ανεπιτήδευτο αλλά το iconoc ξανθό στα μήκη να χαρίζει την απαραίτητη πινελιά. Ναι, η Barbie θα μπορούσε να είναι rock star ή ακόμη και groopie και σε αυτή την περίπτωση θα υιοθετούσε το συγκεκριμένο hair look. 

Read More

And More