Bella Hadid: Στερέωσε την πλεξούδα της με αξεσουάρ που θα σου θυμίσει τα παιδικά σου χρόνια

Η Bella Hadid έχει μια μεγάλη αδυναμία στα αξεσουάρ μαλλιών. Και ένα χάρισμα επίσης: Να φορά τα vintage και ξεχασμένα με τον πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο τρόπο. Ήταν η πρώτη άλλωστε που έφερε στο προσκήνιο το παρεξηγημένο claw clip. Λίγο μετά σχεδόν όλες οι celebrities το τίμησαν όπως για παράδειγμα η tres chic Rosie Huntington-Whiteley. 

H Hadid άλλωστε μαζεύει πολύ συχνά τα μαλλιά της σε αλογοουρές, messy bun και πλεξούδες. Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη αξεσουάρ που θα σου θυμίσει τα παιδικά σου χρόνια μιας και είναι σίγουρο πως είχες ολόκληρη συλλογή. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Hadid λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα έλαβε μέρος σε μια φιλανθρωπική ενέργεια όπου δώρισε παιχνίδια σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη. Η ίδια αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες ΄να τη δείχνουν στη συγκεκριμένη φιλανθρωπική κίνηση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα ψηλά σε πλεξούδα την οποία έχει στερεώσει με λαστιχάκια τα οποία στις άκρες τους έχουν μια μεγάλη χρωματιστή μπίλια. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που κάνει θραύση στο Tik Tok τον τελευταίο καιρό και σου προτείνω να το αντιγράψεις asap.  

Read More

And More